Έξαλλος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε στο Instagram.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε δύο στόρι στα social media όπου αναφερόταν στους ερυθρόλευκους, λέγοντας πως επόμενο βήμα του είναι να πάρει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Με αυτά που κάνατε θα έρθω να σας πάρω και το ΣΕΦ, μη σας πω ότι θα βάλω και από πουθενά να έρθουν να σας αγοράσουν και την ομάδα να την κάνω παράρτημα, να την κάνω Παναθηναϊκός Β’.», είπε αρχικά.

«Ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Λίγο αργότερα, έκανε νέο ποστάρισμα λέγοντας πως τα χρήματα του τα επενδύει σε παίκτες και ΟΑΚΑ και όχι σε καταγγελίες.

«Εγώ θα συνεχίσω τα χρήματά μου να τα επενδύω στην ομάδα, παίρνοντας παικταράδες και φτιάχνοντας γηπεδάρα. Εσείς αν θέλετε μπορείτε να τα ξοδεύετε κάνοντας καταγγελίες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η απορία με Σλούκα και βία: «Αν γίνει με άλλον αθλητή;»

Ο DPG ανέβασε και τρίτο στόρι και είχε μια απορία ζητώντας και τη βοήθεια νομικού.

«Και έχω και μια απορία, αν υπάρχει κανένας νομικός που με ακολουθεί μπας και μπορέσει να μου τη λύσει. Βία δεν είναι μόνο η σωματική. Το γεγονός πως από τον Ολυμπιακό άφησαν τον Σλούκα να φύγει και όλο το ίντερνετ βρίζει τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού, όταν λέω το ίντερνερ εννοώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αυτό θεωρείται προτροπή σε βία; Δηλαδή θα μπορούσα να τους κάνω καταγγελία ότι άφησαν τον αθλητή τους με ασέβεια να φύγει άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ μεγάλη λεκτική βία στο ίντερνετ. Αν γίνει με κανέναν άλλον αθλητή θεωρείται προτροπή σε βία;», είπε.