Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Betsson, Μάκης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πως η εταιρεία SUNEL αναλαμβάνει την ονοματοδοσία του κλειστού της Ένωσης στην Φυλή.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε την συμφωνία με τον όμιλο SUNEL για την παραχώρηση δικαιωμάτων ονοματοδοσίας 5 ετών  και με δικαίωμα προαίρεσης άλλων 5 ετών.

«Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε άλλο έναν κρίκο. Μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια με έργα που γίνονται, τελειώσαμε το κομμάτι των υποδομών και συνεχίζουμε με την επένδυση στο εξωτερικό του γηπέδου με τη δημιουργία ενός πρότυπου μοναδικού οικογενειακό προορισμό στην Αττική.

Υπήρχαν πέντε ενδιαφερόμενοι, όμως συμφωνήσαμε με την SUNEL, ήταν η πιο συμφέρουσα πρόταση, αλλά όχι η καλύτερη οικονομικά. Είδαμε ότι μοιραζόμαστε κοινό όραμα» είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος
InTime

Ποιος είναι ο ενεργειακός όμιλος SUNEL

Ο ενεργειακός όμιλος SUNEL δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη, κατασκευή και διαχείριση ενεργειακών έργων για διεθνείς επενδυτές.

Με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, περιλαμβανομένων της σχεδίασης, της κατασκευής και της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ενέργειας, καθώς και της εφαρμογής τεχνολογικών λύσεων για την ενεργειακή απόδοση και τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος, ο όμιλος SUNEL έχει καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στον τομέα της ενέργειας.

Το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια
InTime / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες επιτυχημένα ολοκληρωμένα έργα πίσω του, ο ενεργειακός όμιλος SUNEL συνεχίζει να επεκτείνεται και να καθιερώνει τη φήμη του σε παγκόσμιο επίπεδο ως ένας κορυφαίος παράγοντας στον χώρο της αειφόρου ενέργειας».