Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άρη, κυριαρχώντας από την πρώτη περίοδο για να φτάσει τελικά σε άνετη επικράτηση με 102-72 στο ΣΕΦ.

Ο Ράιτ πέτυχε 23 πόντους, με τον Βεζένκοφ να προσθέτει 22 πόντους και τον Φουρνιέ να έχει 11 πόντους αλλά και 7 ασίστ. Ο Ντόρσεϊ σκόραρε 10 πόντους, ενώ ο Φαλ τελείωσε το παιχνίδι με 9 πόντους και προκάλεσε χαμόγελα καθώς δείχνει να αφήνει οριστικά πίσω τον τραυματισμό του.

Οι γηπεδούχοι είχαν…υπερπαραγωγή στο σκορ, με 35 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και κινήθηκαν στον “αστερισμό” του Σάσα Βεζένκοφ, ενώ συνολικά βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την πιο πειστική εμφάνιση τους μέχρι τώρα στην αρχή της σεζόν. Άψογα στατιστικά σε όλες τις κατηγορίες, πιεστική άμυνα που “έπνιξε” τον Άρη και θεαματικές φάσεις σε κάθε ευκαιρία, ήταν τα στοιχεία που τελείωσαν το παιχνίδι από το πρώτο…λεπτό, χωρίς υπερβολή, αφού ο Ολυμπιακός ήθελε να αρχίσει να δείχνει στοιχεία από τα καλύτερα προσεχώς των δυνατοτήτων του.

O Oλυμπιακός θα υποδεχτεί την Αρμάνι, την Τρίτη (15/10) και την Πέμπτη θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Τα δεκάλεπτα: 35-12, 57-31, 76-49, 102-72.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης