Παναθηναϊκός: O Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην θετική εικόνα των βασικών του παικτών και στην καλή άμυνα του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα με την ΑΕΚ.

Παράλλήλα, εξήγησε το γιατί άφησε εκτός αποστολής τον Ομέρ Γιούρτσεβεν, ενώ τόνισε πως οι Πράσινοι μπορούν να νικήσουν τον Ολυμπιακό, παρά το πλεονέκτημα που έχουν οι Ερυθρόλευκοι λόγω έδρας.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ από το -20 ο Αταμάν έιπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα για αυτό πήραμε και μεγάλη διαφορά. Στην συνέχεια ανοίξαμε το rotation, χαλαρώσαμε, κάναμε λάθη και η διαφορά έπεσε. Το σημαντικό είναι πως στο πρώτο μέρος κάναμε ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά την αμυντική μας επίδοση».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Τούρκος κόουτς ανέφερε:

«Είναι ένα ντέρμπι. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δυστυχώς και για τις δυο ομάδες υπάρχει παιχνίδι την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει ότι θα γυρίσουμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Εν συνεχεία ο Αταμάν δήλωσε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν επιθετικοί, βρήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και στο τρανζίσιον. Νομίζω πως η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη επιθετικά. Όμως, κάναμε καλή δουλειά, με την επιθετική μας άμυνα. Ήταν ένα στοιχείο - κλειδί για εμάς. Στο 4ο δεκάλεπτο με νέους παίκτες στο παρκέ χάσαμε την ισορροπία μας. Επιστρέψαμε στο βασικό μας ροτέισιον και πήραμε μια καθαρή νίκη. Οι βασικοί παίκτες μας έπαιξαν καλή άμυνα, αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον».

Για τον λόγο που ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ήταν εκτός εξάδας ξένων: «Κάνουμε ροτέισιον σε κάθε ματς, αλλάζουμε τους ξένους μας. Απόψε σκέφτηκα να δώσω περισσότερα λεπτά στον Αντετοκούνμπο, να δω σε τι κατάσταση είναι. Γι' αυτό κρατήσαμε εκτός τον Γιούρτσεβεν».