Γιώργος Μπαρτζώκας: Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, ο Έλληνας τεχνικός, που αναφέρθηκε τόσο στις απουσίες της ομάδας του, όσο και στα στοιχεία του αγώνα κόντρα στον Ιστορικό.

Intime

«Πήραμε μια μεγάλη διαφορά , σκοράραμε με όλους τους τρόπους με όλες τις πεντάδες. Είτε με έναν πόντο κερδίσεις είτε με 30 πόντους, είναι το ίδιο, κάναμε το 1-0,. Δε θα είναι εύκολο το επόμενο παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου.

Έχουμε ένα περιορισμένο ροτέισον, νομίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα ματς χωρίς κόπο και δε γίνεται έτσι. Δεν είχαμε καμία προπόνηση, έχουμε 5-6 παίκτες ακόμα έξω. Είναι σημαντικό να γυρίσουν.

Είναι καλό που γύρισε σήμερα ο Φαλ έστω και λίγο για να πάρει κι άλλο χρόνο με την Μακάμπι. Δεν έχει φύγει τελείως ο πόνος από το χέρι του», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Intime