Παρότι βρήκε απέναντί του έναν άκρως ανταγωνιστικό Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με 91-85 από το κλειστό της Γλυφάδας, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της Stoiximan GBL!

Μελανό σημείο του ματς οι δύο διακοπές που υπήρξαν, με την πρώτη να έρχεται στη δεύτερη περίοδο μετά από ένταση που προκάλεσαν φίλοι των γηπεδούχων οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, και με τη δεύτερη λίγο πριν το φινάλε, μετά από υβριστικά συνθήματα που έφεραν την πέμπτη παρατήρηση των διαιτητών και την εκκένωση του ενός πετάλου.

Ένταση υπήρξε όμως και μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποδοκιμάστηκε έντονα και άκουσα υβριστικά συνθήματα, πηγαίνοντας στην κάμερα της ΕΡΤ για δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: «Επιτευχθεί ο στόχος. Δεν θα ήθελα να μείνω παραπάνω στο παιχνίδι γιατί εδώ ακούμε έναν οχετό συνέχεια. Ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φιλάθλους καλό Πάσχα και τα παιχνίδια να γίνονται σε καλύτερες συνθήκες. Ο χρόνος που μένει μέχρι τα επόμενα ματς μας ξεκούραση, επιστροφές και προπόνηση που είναι σημαντικό αυτή την εποχή».