Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι Ελληνες παίκτες υψηλού επιπέδου για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι ελάχιστοι. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Μιλάμε για τους διαθέσιμους. Γι' αυτούς που να μπορούν να πάρουν οι δύο "αιώνιοι".

Και ο λόγος βέβαια γίνεται για το καλοκαίρι που μας έρχεται και όχι για τώρα. Όλα δείχνουν ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα πάει σε λίγους μήνες από την Ισπανία και τη Μούρθια στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Θα ενισχύσει έτσι ακόμη περισσότερο τον ελληνικό κορμό, στον οποίο οι Πειραιώτες δίνουν τεράστια προσοχή, τη στιγμή που και ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη έχουν μεγαλώσει πολύ. Έστω και αν στο παρκέ αυτό δεν φαίνεται και τόσο.

Ένας άλλος Έλληνας παίκτης, που μπορεί να έρθει από τα μέρη μας για τους "αιώνιους" το καλοκαίρι είναι ο Ναζρ Μήτρου-Λονγκ. Το όνομά του ακούγεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Ισως, όμως, να πλησιάζει αυτή η ώρα, καθώς ο Καναδός με ελληνικές ρίζες γκαρντ είναι τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ και στο θυγατρικό πρωτάθλημα αυτού, χωρίς, όμως, να φαίνεται. Χωρίς να προοδεύει. Παίζει καλά έως πολύ καλά στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, αλλά όχι στο ΝΒΑ. Φέτος είναι στους Πέισερς, αλλά είναι άφαντος.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, ίσως να έρθει στην Ελλάδα και όποιος τον πάρει θα είναι σημαντική ενίσχυση, καθώς πρόκειται για γκαρντ με πολύ καλά επιθετικά στοιχεία και αντίληψη του παιχνιδιού. Καθίστε, όμως, να δούμε, γιατί όλο ακούμε και διαβάζουμε ότι έρχεται και όλο στις ΗΠΑ μένει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" Αγγελόπουλων - Τρέχουν για μεταγραφή, σκάει... μπαμ με πρώην του Παναθηναϊκού!