Ο Παναθηναϊκός πέτυχε πριν από λίγο, κάτι, που ελάχιστοι περίμεναν. Χωρίς τον Τζάκσον, χωρίς τον Σαντ-Ρος και χωρίς τον Γουάιτ, οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν πολύ αποδυναμωμένοι απέναντι στην Χίμκι, κατάφεραν, όμως, να πάρουν μία τεράστια νίκη. Μία νίκη, που βασίστηκε πάνω από όλα στο πλάνο του Γιώργου Βόβορα. Ο Ελληνας προπονητής με το που ανέλαβε την ομάδα άκουσε πολλά για το αν μπορεί να καθοδηγήσει ένα τόσο τεράστιο φορτίο. Στα φιλικά οι εμφανίσεις δεν ήταν καλές. Οπως και στο Σούπερ Καπ. Στο πρώτο, όμως, που σοβαρό παιχνίδι ο Βόβορας πήρε το αίμα του πίσω. Παρουσίασε μία πολύ ισορροπημένη ομάδα και κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη απέναντι σε ένα πολύ πιο ακριβό σύνολο, το οποίο, πάντως, είχε κι αυτό τις χτυπητές του απουσίες.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης κατάφερε να δικαιώσει τον προπονητή του, που τον έβαλε μέσα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο πρώην παίκτης του Αρη συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι αν αναλογιστούμε ότι ήταν η πρώτη φορά, που κλήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο.

Γενικώς δεν υπήρξε παίκτης, που να υστέρησε από το «τριφύλλι». Ο Νέντοβιτς δεν ήταν τόσο καλός, αλλά στο τέλος είχε 1-2 προσπάθειες, που βοήθησαν πολύ την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη ξεμπούκωσε, πήρε τεράστια ψυχολογία και πάει με τα χίλια πλέον για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ολοι στις τάξεις του γνωρίζουν ότι κάθε μέρα δεν θα είναι η ίδια. Και ότι οι απόντες χρειάζονται πολύ, όπως και ο νεαποκτηθείς, Κίφερ Σάικς. Ενας παίκτης, που είναι σημαντικός σκόρερ και ειδικά στο παιχνίδι, που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό, θα χρειαστεί πολύ.

Είδατε τι μπορεί να γίνει; Για τον Ολυμπιακό ακούγονταν τα καλά λόγια, αλλά δεν αποκλείεται την άλλη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός να είναι εκείνος, που θα έχει δύο νίκες. Αν ο εξάστερος πάρει το ντέρμπι, τότε θα βάλει μεγάλη πίεση στον μεγάλο του αντίπαλο, που ήδη μετράει ένα χτύπημα, αυτό χθες από την Ζαλγκίρις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έσκασε" απίθανη μεταγραφή με... κλοπή από το πουθενά - Τον έχασε ο Παναθηναϊκός, πάει Καραϊσκάκη!