Ο Παναθηναϊκός πάλεψε με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, παίζοντας χωρίς τον Μπέντιλ, τον Ογκαστ και τον Βουγιούκα. Εκανε φιλότιμη προσπάθεια, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να ρίξει στο παρκέ μία πολύ πιο ποιοτική ομάδα, όπως είναι αυτή του Δημήτρη Ιτούδη.

Μπροστά τους ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του έχουν μία ακόμη πρόκληση, αφού αντιμετωπίζουν την Εφές, που σε σχέση με πέρυσι, που εντυπωσίαζε, είναι ίδια ομάδα. Το κακό για τους «πράσινους» είναι ότι θα παίξει ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος είχε πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες. Ο Λάρκιν, μετά από μεγάλη αποχή, είχε επιστρέψει απέναντι στον Ολυμπιακό και είχε «σκοτώσει» τους Πειραιώτες με τα μεγάλα του σουτ στην τέταρτη περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός από την δική του πλευρά αναμένεται να έχει τον Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος είχε μείνει εκτός λόγω ιού, θα έχει και τον Σέλβιν Μακ, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα και αμέσως μπήκε στην δουλειά, καθώς η νέα του ομάδα τον έχει ανάγκη.

Στις πρώτες προπονήσεις έχει κλέψει την παράσταση και όλοι έχουν να λένε για έναν παίκτη, που είναι άλλη ποιότητα. Που είναι αυτό, που αντιπροσωπεύουν τα 8 χρόνια, που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ. Είναι ένας πλέι-μέικερ, δηλαδή, με σφραγίδα ΝΒΑ, που θα ανεβάσει πάρα πολύ τους «πράσινους».

Και έρχεται την κατάλληλη στιγμή για το «τριφύλλι», αφού μπροστά υπάρχει μία σούπερ ομάδα, που είναι παντοδύναμη στα κόμπο-γκαρντ με Λάρκιν, Μίσιτς, Σιμόν και Μπομπουά.

Για τον Μακ είναι νωρίς ακόμη για οριστικές απόψεις, αλλά στον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι από το πρώτο δείγμα γραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση Παππά που θα... τρελάνει τον κόσμο του ΠΑΟ - Βγήκε μπροστά - Χαμός με Θύρα 13 (ΦΩΤΟ)