Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (από την Φενέρ) για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Ευρωλίγκα και πλέον τρέχει ακόμη περισσότερο για να μην χάσει την επαφή με την πρώτη οκτάδα.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Κώστα Σλούκα να μην χρησιμοποιηθεί στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Με την Ρεάλ αυτό έγινε με τον Βασίλη Σπανούλη. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν το ίδιο: ήττα δηλαδή.

Το επιπλέον κακό για την πειραϊκή ομάδα είναι ότι τραυματίστηκαν και ο Παπανικολάου με τον Ελις. Όλα τα είχε, δηλαδή, οι τραυματισμοί της έλειπαν.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάσκετ της προκοπής για να έχει ουσιαστική αξίωση για τη νίκη κόντρα στην Φενέρ. Απλά στο τέλος πήγε να κλέψει το ματς με τα τρίποντα του Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για την ανατροπή, στο τέλος, όμως, χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Τα δυο τρίποντα, δηλαδή, του Παπανικολάου, που δεν βρήκαν τον στόχο.

Με ρεκόρ 7-8 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν είναι σε τελείως άσχημη κατάσταση, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα της, ώστε να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Πως θα γίνει αυτό, δεν υπάρχει απάντηση. Τουλάχιστον δεν την ξέρουμε εμείς.

Για ένα ακόμη παιχνίδι, πάντως, ο Τσαρλς Τζένκινς είτε παίζει, είτε δεν παίζει, το ίδιο είναι. Στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει σημειώσει μόλις 13 πόντους, επίδοση, που δεν είναι ιδιαίτερα τιμητική για έναν ξένο παίκτη. Υποτίθεται τον ξένο παίκτη τον παίρνεις για να σου δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Τζένκινς δεν το κάνει αυτό και πολλοί λένε ότι την δουλειά του κάλλιστα θα μπορούσε να την κάνει ο Λαρεντζάκης, ο οποίος ούτε με την Ρεάλ, ούτε σήμερα αγωνίστηκε.

Την άλλη εβδομάδα υπάρχει το παιχνίδι με την Χίμκι και φαίνεται ότι σιγά σιγά ωριμάζει στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο να πάνε στην πρώτη αλλαγή παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση Αγγελόπουλων - Μεταγραφάρα τώρα - Τρομερή σεζόν... σκότωσε τον ΠΑΟ - Αυτόν "διώχνει"!