Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός το βράδυ της Τετάρτης και έτσι έχασε από έναν Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος πριν από το ματς σε γενικές γραμμές ήταν σε κακή κατάσταση και συν τοις άλλοις έπαιζε με πολλές απουσίες.

Έλειπε πάνω από όλα ο καλύτερός του παίκτης, ο Αμερικάνος Τζόρνταν Λόιντ. Επίσης, δεν έπαιξαν ο Χολ, ο Σιμόνοβιτς και ο ψηλός, ο Νοκό. Παρόλα αυτά οι Σέρβοι κατάφεραν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν υπνωτισμένος με αποτέλεσμα να χάνει με διψήφιες διαφορές.

Στο τέλος πήγε να κάνει την ανατροπή του με τον Παπαπέτρου να τα βάζει από παντού, αλλά έφτασε μέχρι την ισοφάριση. Ενα κρίσιμο λάθος του Νέντοβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα του απέτρεψε την ευκαιρία να κάνει το θαύμα και να πάρει μία νίκη, που δεν του άξιζε, πάντως, βάσει συνολικής εικόνας του αγώνα.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έμεινε ακόμη πιο πίσω στο κυνήγι της οκτάδας. Οχι ότι είχε και έχει μεγάλη τύχη να είναι μέσα σε αυτή, αλλά δεν θέλει με τίποτα να απομακρυνθεί πολύ. Αυτό, όμως, έχει ήδη γίνει.

Ο Μάρκους Φόστερ έπαιξε ελάχιστα, ο Ζακ Ογκαστ ήταν εκτός ομάδας, πρέπει να θεωρείται σίγουρο πλέον ότι θα γίνει μία αλλαγή στο ρόστερ, ώστε να ανέβει η ποιότητα και να αλλάξει κάτι δραστικά.

Αυτό, που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει είναι σε ποια θέση θα κινηθεί να πάρει παίκτη το «τριφύλλι», αν τελικώς παρθεί απόφαση για κάτι τέτοιο. Πάντως, η αγορά είναι γεμάτη και δεν χρειάζεται κάποια ομάδα να έχει βαθιά τσέπη για να ενισχυθεί. Αλλωστε βλέπουμε τι πάει να κάνει ο Κολοσσός με τον Τάι Λόσον, ένα πολύ καλό όνομα του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Βόβορας, εξελίξεις στον ΠΑΟ - Τρεις παίκτες στη "μαύρη λίστα" - Τελειώνει Έλληνας άσος!