Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει... βόμβα στο ΣΕΦ μετά τον ΠΑΟ - Πληρώνουν οι Αγγελόπουλοι
Μπάσκετ
| 2021-02-02 20:55:00

Σκάει... βόμβα στο ΣΕΦ μετά τον ΠΑΟ - Πληρώνουν οι Αγγελόπουλοι - Αυτός είναι η έκπληξη Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Σκάει... βόμβα στο ΣΕΦ μετά τον ΠΑΟ - Πληρώνουν οι Αγγελόπουλοι - Αυτός είναι η έκπληξη Μπαρτζώκα!

Ο Ολυμπιακός έχασε στο φιλικό από τον Ιωνικό, αλλά ουδείς δίνει σημασία στα αποτελέσματα τέτοιων παιχνιδιών. Ειδικά μάλιστα, που για την ομάδα του Πειραιά ακολουθεί το ντέρμπι των ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ένα παιχνίδι κρίσιμο όσο κανένα άλλο την τρέχουσα σεζόν. Δεν είναι το γόητρο, που κάνει το ματς αυτό ως το πλέον καθοριστικό. Είναι η ουσία του πράγματος, καθώς αν χάσει ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά χάνει πολλές ελπίδες για πρόκριση στην οκτάδα. Και αυτό είναι κάτι, που δεν το θέλει με τίποτα ειδικά από την στιγμή, που προέρχεται από συνεχόμενες ήττες.

Αν, όμως, κερδίσει η ομάδα του Πειραιά, τότε θα συνεχίσει να παλεύει για την οκτάδα. Και επειδή μετά ακολουθεί διακοπή της Ευρωλίγκας, δεν αποκλείεται να γίνει η μεταγραφική κίνηση, που ζητάει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Αν θα γίνει κίνηση, θα το δούμε και θα δούμε αν θα πρόκειται για κοντό ή ψηλό. Πάντως, διαθέσιμοι παίκτες υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλοί, όπως είναι και ο Αυστραλός, Ράιαν Μπρόκχοφ, ο οποίος είχε προπονητή τον Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και αρέσει πολύ στον τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού.

Ο Μπρόκχοφ παραμένει χωρίς ομάδα. Στόχος του είναι να συνεχίσει να παίζει στο ΝΒΑ, αλλά επειδή κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, σκέφτεται και την επιστροφή του στην Ευρώπη. Η Αυστραλιανή λίγκα, πάντως, τον περιμένει πίσω, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή της, που βλέπετε στην φωτογραφία. 

Κρατήστε, όμως, και το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να πάει σε πολύ ψαγμένη λύση. Σε όχι πολύ γνωστό, δηλαδή, παίκτη, όπως είχε κάνει πέρυσι με τον ΜακΚίσικ και τον Ελις, όπως έκανε και το καλοκαίρι, που μας πέρασε με τον Χασάν Μάρτιν.

Ο Μπαρτζώκας άλλωστε είναι μετρ του είδους και δεν αποκλείεται να ξανακάνει μία ακόμη τέτοια κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαθεύτηκε τώρα: Να τι συμβαίνει με Παπασταθόπουλο στον Ολυμπιακό - Θα "τρελαθούν" οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags