Ολυμπικαός - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ελληνικού «εμφυλίου» της Ευρωλίγκας. Νικητής και μάγκας, αφού έπαιξε πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό και επικράτησε δίκαια. Παίρνει μαζί του έτσι τον μεγάλο του αντίπαλο στον δρόμο για τις ομάδες, που θα αποκλειστούν από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Νέντοβιτς δεν έπαιξε, αλλά οι συμπαίκτες του έπαιξαν και με το παραπάνω για να καλύψουν την απουσία του. Και τα κατάφεραν με περίφημο τρόπο με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να κάνει το παιχνίδι της ζωής του (15 πόντοι). Ο 26χρονος γκαρντ ήταν μοιραίος στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, αλλά πριν από λίγο πήρε το αίμα του πίσω, κάνοντας μία εμφάνιση, που δεν θα είναι εύκολο να ξανακάνει. Ο Σαντ-Ρος ήταν άξιος συμπαραστάτης του. Ο Κουβανός έκανε κι αυτός το παιχνίδι της ζωής του (20 πόντοι, 5 ασίστ) και ξεχώρισε βασικά με το στοιχείο ότι έβαλε τα τρίποντα. Κάτι, που δεν είναι το πιο δυνατό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ενθουσιάστηκε με το «διπλό» στο ΣΕΦ και τώρα περιμένει από την ομάδα του να πάρει πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός αντίθετα είναι πλέον στην δυστυχία. Εχασε από έναν Παναθηναϊκό, που πριν από το ματς μόνο στα καλύτερά του δεν ήταν. Και δεν είναι μόνο ότι έχασε από τον «αιώνιο» αντίπαλο και μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ. Είναι ότι πλέον ούτε με θαύμα προλαβαίνει την οκτάδα, κάτι, που σημαίνει τεράστια αποτυχία. Κάτι, που βαραίνει περισσότερο τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος έχτισε την ομάδα αυτή, που βλέπουμε.

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια ο Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και απογοήτευσε. Είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, πήρε την ευθύνη πολλές φορές πάνω του και τα κατάφερε, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν κάκιστος.

Πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στην ομάδα του Πειραιά, αν θα υπάρχουν αλλαγές, εξελίξεις. Και αυτό με δεδομένο ότι πλέον δεν υπάρχουν ουσιαστικές ελπίδες για την οκτάδα. Οι Αγγελόπουλοι είναι στα σχοινιά κι αυτοί και καλούνται να πάρουν αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρέλα ΠΑΟ μετά τον θρίαμβο στο ΣΕΦ - Το… αφεντικό τρελάθηκε, σκάει μεταγραφάρα - Εκεί χτυπάει!