Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις τους και όλα δείχνουν πως οι αναμετρήσεις με Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2) για τη Euroleague.

Τα τρία κρούσματα που εντοπίστηκαν στα τεστ που έγιναν την Τετάρτη (10/2) ήρθαν να προστεθούν στα προηγούμενα επτά που είχαν ανακοινώσει οι Πράσινοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα δέκα. Από αυτούς, οι επτά νοσούντες είναι παίκτες και τρεις μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Λόγω της κατάστασης είχαν αναβληθεί οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε Basket League και Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το ίδιο θα συμβεί και στη Euroleague, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο ο Παναθηναϊκός να ταξιδέψει στη Ρωσία για τα δύο παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2).