Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι η αποκάλυψη για τον ΠΑΟ - Ανανέωση... χθες
Μπάσκετ
| 2021-03-19 23:35:00

Αυτός είναι η αποκάλυψη για τον ΠΑΟ - Ανανέωση... χθες - "Πολυεργαλείο", ταιριάζει πολύ στον Κάτας!

Αυτός είναι η αποκάλυψη για τον ΠΑΟ - Ανανέωση... χθες - "Πολυεργαλείο", ταιριάζει πολύ στον Κάτας!

Η ματσάρα με τον Ολυμπιακό, η βελτίωσή του και ο γκαρντ που... χρειάζεται. Στον Παναθηναϊκό γίνεται μπόλικη συζήτηση (και δικαίως) για την παραμονή των Χεζόνια, Μήτογλου, Παπαπέτρου, όμως υπάρχει κι αυτός.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πισωγύρισμα με την ήττα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (86-82), ωστόσο πέραν των Παπαπέτρου και Χεζόνια που έκαναν ακόμα μία φορά ηγετική εμφάνιση, αυτός που τράβηξε πολύ ήταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Συγκεκριμένα απέναντι στους Σέρβους ο Κουβανός είχε τα πρωτεία σε σκοράρισμα (21 πόντους), ασίστ (4), κλεψίματα (7), τη στιγμή που κατέβασε και 3 ριμπάουντ! Μιλάμε, δηλαδή, για απίστευτη εμφάνιση. Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Σαντ-Ρος τρέχει με... χίλια.

Στο Φάληρο μέτρησε 20 πόντους, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα 21. Και το τρομερό είναι ότι έχει ανεβάσει εντυπωσιακά το ποσοστό του από το τρίποντο. Το βράδυ της Παρασκευής (19/3) στο κλειστό του Αμαρουσίου, ενδεικτικά, μέτρησε 4/6 από τα 6.75!

Στον Παναθηναϊκό γίνεται μπόλικη συζήτηση (και δικαίως) για την παραμονή των Χεζόνια, Μήτογλου, Παπαπέτρου. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, σε αυτή την εξίσωση αρχίζει να μπαίνει πια και το όνομα του Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Μην ξεχνάμε ότι και το συμβόλαιο του Κουβανού λήγει το καλοκαίρι, με τον παίκτη να τίθεται ξανά ελεύθερος στην αγορά.

Μ’ έναν κλασικό πόιντ γκαρντ του χρόνου, ο πρώην αθλητής της ΤΣΣΚΑ και της ΑΕΚ μπορεί να ξεδιπλώσει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του, καθώς μιλάμε για ένα κανονικό «πολυεργαλείο» που μαρκάρει από το 1 έως το 4, δημιουργεί και σκοράρει. Ειδικά στο μπάσκετ με τα ιδιαιτέρως ψηλά σχήματα που αρέσει στον Κάτας, ο Σαντ-Ρος ταιριάζει «γάντι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκότωσε" τον ΠΑΟ ο... εκλεκτός Μπαρτζώκα - Μπαίνουν λεφτά στην ΚΑΕ - Σούπερ όνομα για το Τριφύλλι

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags