Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ-φωτιά: Πάει για διπλό... μπαμ ο Ολυμπιακός - Αυτούς θέλει ο Μπαρτζώκας, μάχη με "Σφαιρό"!
Μπάσκετ
| 2021-04-20 00:05:00

Ρεπορτάζ-φωτιά: Πάει για διπλό... μπαμ ο Ολυμπιακός - Αυτούς θέλει ο Μπαρτζώκας, μάχη με "Σφαιρό"!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-φωτιά: Πάει για διπλό... μπαμ ο Ολυμπιακός - Αυτούς θέλει ο Μπαρτζώκας, μάχη με "Σφαιρό"!

"Φούντωσαν" οι φήμες για τους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών. Ποιοι παίκτες βρίσκονται στην κορυφή της "ερυθρόλευκης" λίστας και οι αναφορές στο εξωτερικό για διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Ολυμπιακός: Στην πιθανότητα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τους Τζόρνταν Λόιντ και Τόμας Γουόκαπ αναφέρονται ΜΜΕ του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για αμφότερους τους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται παράλληλα και στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Οι Λόιντ και Γουόκαπ είναι πιθανό τη νέα σεζόν να αγωνίζονται στην ίδια ομάδα. Ο πρώτος έχει δεχθεί δύο προτάσεις. Η μία είναι από τον Ολυμπιακό και η άλλη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι καλύτερη, αλλά δεν ικανοποιεί απόλυτα τον Αμερικανό γκαρντ. Ο Γουόκαπ επίσης έχει δεχθεί κρούσεις από τις δύο ομάδες, με την πρόταση της Μακάμπι να είναι ελαφρώς καλύτερη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τόσο ο Λόιντ όσο και ο Γουόκαπ πραγματοποιούν εξαιρετικές σεζόν με Ερυθρό Αστέρα και Ζαλγκίρις αντίστοιχα, έχοντας ανεβάσει αισθητά τις μετοχές τους στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags