Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ντέιβιντ Λάιτι για να καλύψει το κενό στις θέσεις 2-3, όμως η Βιλερμπάν και ο Τόνι Πάρκερ αποφάσισαν να κρατήσουν τον παίκτη, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να βγαίνουν στην αγορά και πάλι για γκαρντ-φόργουορντ.

Έτσι συνεχίζονται και τα διάφορα σενάρια στην Ευρώπη για τους Πειραιώτες, αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ του και τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. H ιστοσελίδα της Ισπανίας «piratasdelbasket.net» λοιπόν, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κοιτάει την περίπτωση του Τζάρελ Έντι της Φενέρμπαχτσε!

Ο 29χρονος γκαρντ-φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Τούρκους και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται στη θέση όπου αγωνίζεται, αλλά δεν έχει βγει κάτι από πλευράς των Πειραιωτών για την περίπτωσή του.

Στο παρελθόν εκτός απο την Φενέρμπαχτσε, όπου και έμεινε ελεύθερος, έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ σε Σέλτικς και Μπουλς, ενώ από το 2018 παίζει στην Ευρώπη και σε Στρασμπούρ και Μούρθια.