Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την άποψη ότι οι Πειραιώτες μπορούσαν να βρεθούν στην 8άδα και χωρίς τον Αμερικανό άσο, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιώργος Μπούσβαρος.

Ο παλαίμαχος άσος, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα τα μυστικά τού μπάσκετ και περνάει ατελείωτες ώρες καθημερινά για να ασχολείται με το άθλημα, αναφέρθηκε ακόμα στην πεντάδα που ταιριάζει στον Έισι αλλά και στον Βεζένκοφ που δεν περίμενε φέτος να είναι τόσο καλός.

"Δεν μου αρέσει ο Έισι - Πρόβλημα με Μάρτιν; - Θα έχει ο Σλούκας την μπάλα"

"Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ως παίκτης. Τον έφεραν κι αυτό σημαίνει ότι έχει πρόβλημα ο Χασάν Μάρτιν; Δεν ξέρω αν θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό ο Έισι, γιατί έχουν την ομάδα σε άλλο ρυθμό, έχουν ελέγξει πολλά, ότι κάνει καλό πικ, ότι ο Σλούκας θα έχει πάλι την μπάλα στα χέρια κ.λπ. Νομίζω ότι έκαναν προσθήκη για να κάνει φάουλ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο γνωστός μπασκετάνθρωπος.

"Θα παίζει όταν βγαίνει ο Παπανικολάου - 8άδα και χωρίς Έισι - Τον πήραν και λόγω Παναθηναϊκού"

Με ποιους ταιριάζει στην 5άδα;

"Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει τις πεντάδες του, πιστεύω ότι με τη δεύτερη πεντάδα θα παίζει, όταν μπαίνει ο Σλούκας και βγαίνει ο Παπανικολάου. Εκεί θα ταιριάζει περισσότερο".

Δείχνει 8άδα αυτή η προσθήκη;

"Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Γιατί, αυτόν περίμεναν για να πάνε στην 8άδα. Δεν έχει καλούς παίκτες ήδη ο Ολυμπιακός, δηλαδή;".

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι οι Αγγελόπουλοι φέτος έχουν ρίξει λεφτά.

"Ο Ολυμπιακός δίνει λεφτά, ο Παναθηναϊκός έχει το πρόβλημα. Δίνει λεφτά, θέλει να κάνει κάτι άλλο, πλησιάζουν και τα ματς με Παναθηναϊκό και θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους".

Ποιον έχεις ξεχωρίσει φέτος;

"Πάει πολύ καλά ο Βεζένκοφ, είναι η ατραξιόν του. Με αυτά που κάνει θα είναι MVP στην Ελλάδα και είναι για πάρα πολλά πράγματα, δεν περίμενα κι εγώ να κάνει αυτά που κάνει. Περίμενα να μεστώσει, αλλά αυτός δεν εκτίθεται, είναι έξυπνος, κάνει πολλά-πολλά πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν ντρέπονται στον ΠΑΟ; Ξεχάστε Ομπράντοβιτς, στήριξη Πρίφτη - Με ποια λεφτά να φέρουν παίκτες;"