Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός: Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα, καθώς μετά την ήττα από την ουραγό Ζαλγκίρις, έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, έχοντας οκτώ ήττες στα δέκα ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει.

Η εικόνα των Πράσινων ήταν για έναν ακόμη αγώνα αποκαρδιωτική και πλέον η νίκη κόντρα στην Μπάγερν κρίνεται επιτακτική ανάγκη, παρότι μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Παναθηναϊκός για να καταφέρει να φύγει με κάτι θετικό από το Μόναχο θα πρέπει να βελτιωθεί κατακόρυφα στην επίθεση και φυσικά να μην μαρκάρει με τα... μάτια στην άμυνα. Έτσι, θα είχε νόημα ένα ποντάρισμα στο να πετύχει το Τριφύλλι πάνω από 70 πόντους στην αναμέτρηση, που στη Novibet προσφέρεται σε απόδοση 1.71.

Παράλληλα, είναι εμφανές στα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού πως ο μόνος που φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση είναι ο Ντάριλ Μέικον. Ο Αμερικανός γκαρντ πέτυχε 21 πόντους κόντρα στη Ζαλγκίρις και αποτελεί τον πιο επικίνδυνο επιθετικά παίκτη των Πράσινων.

Γι' αυτό τον λόγο, το ενδεχόμενο να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στον αγώνα με τη Μπάγερν προσφέρεται στο εξαιρετικό 3.50 από τη Novibet, ενώ για πιο "ασφαλές" ποντάρισμα, υπάρχει και η επιλογή να πετύχει over 14,5 πόντους, σε απόδοση 1.70.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλει ένα σοκ ο ΠΑΟ, εύκολο να φύγει ο Πρίφτης - Θα κόψουν συμβόλαια - Η διαφορά με Ολυμπιακό"