Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο ακόμη παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο στην στεναχώρια τον κόσμο του. Έκανε την Ζαλγκίρις να πετύχει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση, ενώ μετά είχε το παιχνίδι στα χέρια του με την Μπάγερν και το έχασε με ανόητο τρόπο. 

Μετά και από αυτές τις δύο ήττες, τίποτα δεν βγαίνει από τις τάξεις των «πρασίνων». Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Και αυτό γιατί υπάρχει μπροστά το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι, που θα δείξει πολλά για τη συνέχεια του εξάστερου στη σεζόν.

Πολλοί κάνουν λόγο για θέμα Πρίφτη, άλλοι αναφέρουν ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο, αυτό, που κοιτάνε οι «πράσινοι» είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ σκορπάει τον φόβο φέτος, αλλά πολλές φορές στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει εκεί κάτω από δύσκολες συνθήκες. Γιατί να μην το επαναλάβει και τώρα.

Πάντως, ακόμη και να κερδίσει ή να έχει μία πολύ καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ, το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις. Με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αποχώρηση κάποιου παίκτη. Ο Γιόγκι Φέρελ δεν παίζει ή παίζει ελάχιστα στην Ευρωλίγκα, στην Α1 δεν είναι δηλωμένος, οπότε δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι στο ρόστερ της ομάδας και πληρώνεται αδρά. Ο Τζεχάιβ Φλόιντ έχει δείξει ότι δεν είναι αυτού του επιπέδου και αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα να παίζει ο Καββαδάς ή να καλύπτει το «5άρι» ο Έβανς.

Η ώρα φτάνει, το ντέρμπι πλησιάζει, οπότε ας γίνει και μετά θα λυθούν οι απορίες όλων, που είναι μεγάλες και σοβαρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έγκλημα" με Αντετοκούνμπο - Γιατί δεν τον πήρε ο ΠΑΟ, πού "κολλάει" ο Ολυμπιακός - Νέο ρεπορτάζ!