ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ:

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε άνετα στο δεύτερο ημίχρονο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην «Ούλκερ Σπορτς Αρένα» 90-79 για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έφτασε στο 6-9, αφήνοντας τους Ισραηλινούς στο 7-8.



Το ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην τρίτη περίοδο η Φενέρ έφτασε στο +19 και διατήρησε μια διαφορά κοντά στο +10 στην τέταρτη.

Σε αυτό, πρωτοστάτησαν οι Μπούκερ με 22 και Ντε Κολό με 21 πόντους. Για την «ομάδα του λαού», ξεχώρισαν οι Νάναλι με 18, Ουίλμπεκιν με 14 και Εβανς με 13 πόντους.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΤΡΣΕΛΟΝΑ:

Μπορεί να χαλάρωσε υπερβολικά, μπορεί να χάιδεψε απλά το γκάζι, αλλά η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει και από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα επικρατώντας 76-69 και ανέβηκε στο 13-2, εδραιώνοντας την παρουσία της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερυθρός που έμεινε με την παρηγοριά των εξαιρετικών εντυπώσεων σε ακόμα μία αναμέτρηση, έπεσε στο 6-9, αλλά εξακολουθεί να μην χάνει την επαφή της με την οχτάδα.

Ο Χέιζ ήταν ο πιο σταθερός παίκτης των Καταλανών, έχοντας 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, αλλά ο Κάιλ Κούριτς με ένα τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν αυτός που έκρινε οριστικά την αναμέτρηση υπέρ των Ισπανών.

Κάλινιτς και Μίτροβιτς που είχαν από 15 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Ράντονιτς.

Πηγή: sportfm.gr