Παναθηναϊκός: Προβλημάτων συνέχεια στο Τριφύλλι, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης είδε τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Οκάρο Γουάιτ να αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών και να είναι αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Παρασκευής (25/2) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος γκαρντ υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (24/2), ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ δεν συμμετείχε επίσης στο πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην ποδοκνημική. Και οι δύο είναι αμφίβολοι και θα φανεί την Παρασκευή (25/2) αν θα δώσουν το "παρών" στην εν λόγω αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη εκτός είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε, και ο Στέφαν Γιόβιτς, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό, ενώ στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη δεν θα είναι και ο Γιώργος Παπαγιάννης, που είναι με την Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Τουρκία.

Χαρακτηριστικό είναι πως με όλες αυτές τις ελλείψεις η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε μετ' εμποδίων, καθώς δεν συμπληρώθηκε ούτε... δεκάδα.