Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Τον Σακίλ ΜακΚίσικ αποθεώνουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στους Πειραιώτες, δεδομένου ότι ο Αμερικανός άσος είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός γκαρντ για το επίπεδο της Ευρωλίγκας.

 

Όταν είχε έρθει στην ομάδα πριν από δύο χρόνια, προφανώς και ήταν επιλογή Μπαρτζώκα. Και από την πρώτη στιγμή είχε ενθουσιάσει με το παιχνίδι του. Από εκείνο τον παίκτη όμως, που ενθουσίαζε με κάποιες ενέργειές του, μέχρι αυτό τον σύγχρονο γκαρντ επιπέδου Ευρωλίγκας που είδαμε (και) εναντίον του Παναθηναϊκού, υπάρχει διαφορά.

 

 

Κι εδώ ακριβώς είναι η σφραγίδα που έχει βάλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός έχει γίνει αυτό που λέμε "ομάδα του προπονητή του" - Προφανώς και ο ΜακΚίσκ "παίκτης του προπονητή του". Ειδικά μετά από την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση, που ο κόουτς έχει γίνει απόλυτος κυρίαρχος στην ομάδα.

 

Πλην ΜακΚίσκ, επιλογή Μπαρτζώκα ήταν και ο Χασάν Μάρτιν που είχε μείνει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Μάλιστα μετά από το πρόβλημα του τραυματισμού είχε πάρει 10-12 κιλά, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε να είναι άλλος παίκτης.

 

Όμως ο Μπαρτζώκας τον έστρωσε, τον έκανε ξανά του κουτιού και μαζί με την πολύ πετυχημένη επιλογή του Φαλ, οι Πειραιώτες έχουν ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από τη ρακέτα...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ηλεκτροσόκ" στον Παναθηναϊκό μετά το ΣΕΦ - Αυτή είναι η απόφαση για Πρίφτη