Ολυμπιακός - Μονακό: Την «συνάντηση» του Ολυμπιακού με τη Μονακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αρχής γενομένης από τα διπλά ματς τη Μεγάλη Εβδομάδα, σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός είχε πολλές πιθανότητες να βγει τρίτος, αφού δεν έβλεπα την Αρμάνι καλά. Από τη στιγμή που βγήκε τρίτος, δύσκολα θα έβγαινε με την Εφές. Από τη στιγμή που βγήκε δεύτερος, είναι τεράστια επιτυχία. Ο Ολυμπιακός με το νέο σύστημα διεξαγωγής έχει κάνει την καλύτερη πορεία ελληνικής ομάδας και αν δεν υπήρχε η λάθος διαιτητική απόφαση στη Βαρκελώνη, θα μπορούσε να είχε τερματίσει ως πρώτος στη βαθμολογία», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός ήταν η πιο σταθερή ομάδα μαζί με την Μπαρτσελόνα και έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ μαζί με την Μπαρτσελόνα. Η πορεία του στην κανονική πορεία είναι αξιομνημόνευτη και κατάφερε με μικρότερο μπάτζετ σε σχέση με τους αντιπάλους του. Η Μονακό είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι είναι διαφορετικά τα παιχνίδια που κρίνουν πρόκριση σε Final 4 σε σχέση με τα αντίστοιχα της κανονικής περιόδου.

Η Μονακό έχει ένα καλά δομημένο ρόστερ. Αν η Μονακό είναι αυτή που πρέπει δεν αποκλείω να πάμε και σε πέμπτο παιχνίδι. Αν γίνει κάποιο λάθος στα δύο παιχνίδια, μπορεί να πάει μία ομάδα και να κερδίσει σε αυτό το θεατράκι που έχει ως έδρα. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, δεν βλέπω να έχει μειονέκτημα σε κάποια θέση», πρόσθεσε.