Facebook Pixel Μάικ Μπατίστ: Απίστευτες ατάκες Μπατίστ για Ολυμπιακό - Έμειναν... κόκκαλο οι φίλοι του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-04-15 17:38:00

Απίστευτες ατάκες Μπατίστ για Ολυμπιακό - Έμειναν... κόκκαλο οι φίλοι του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Μπατίστ για Ολυμπιακό - Έμειναν... κόκκαλο οι φίλοι του ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην σέντερ των Πρασίνων μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού όπου και αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία των Ερυθρόλευκων στην φετινή Euroleague ρίχνοντας... βόμβα για την πορεία του.

Μάικ Μπατίστ: Την δική του ανάλυση για την πορεία των ζευγαριών στα play off της Euroleague έκανε ο Αμερικάνος παλαίμαχος σέντερ στο Basketnews τονίζοντας μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα βρει αντίπαλο την Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο πρώην Πράσινος ανέφερε ότι οι Μπλαουγκράνα θα περάσουν με 3-0 την Μπάγερν, ενώ για τα ζευγάρια Ρεάλ - Μακάμπι και Αρμάνι - Εφές βλέπει προκρίσεις της Βασίλισσας και των Ιταλών σε πέμπτο παιχνίδι, ενώ για τους Ερυθρόλευκους 3-1 σκορ απέναντι στην Μονακό.

Ο Μάικ Μπατίστ τόνισε ότι ένα νοκ άουτ ματς δεν είναι τόσο δίκαιο και ότι η EuroLeague θα πρέπει να σκεφτεί να εισάγει τις σειρές ημιτελικών και τελικών, με τον Αμερικάνο να βγάζει νικήτρια την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με τη Ρεάλ και τον Ολυμπιακό να περνάει στον τελικό, με τους Μπλαουγκράνα τελικά πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags