Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μονακό: "Καρφιά" για την διαιτησία στο ΣΕΦ από Ομπράντοβιτς - "Στα όρια του φάουλ ο Ολυμπιακός..."
Μπάσκετ
| 2022-04-22 14:14:00

"Καρφιά" για την διαιτησία στο ΣΕΦ από Ομπράντοβιτς - "Στα όρια του φάουλ ο Ολυμπιακός..."

Sportdog Team
"Καρφιά" για την διαιτησία στο ΣΕΦ από Ομπράντοβιτς - "Στα όρια του φάουλ ο Ολυμπιακός..."

Ο τεχνικός της Μονακό μίλησε για το σημερινό δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και άφησε αιχμές για την διαιτησία της πρώτης αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Μονακό: Με δηλώσεις που έκανε πριν από το δεύτερο παιχνίδι της Μονακό με τον Ολυμπιακό ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στον σκληρό τρόπο που παίζουν στην άμυνα οι Πειραιώτες, αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της γαλλικής ομάδας:

«Ξέρουμε πόσο σκληρά παίζει εδώ ο Ολυμπιακός. Πάντα στα όρια του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό. Αλλά και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε συνήθως. Αν θέλεις να έχει μία ευκαιρία στο ΣΕΦ θα πρέπει η επιθετικότητά του να είναι στο ίδιο σημείο με αυτή του Ολυμπιακού και νομίζω ότι αυτό είναι το κομμάτι που μας έλλειπε. Δεν ήμασταν όσο επιθετικοί θα έπρεπε και ίσως να οφείλεται στην ατμόσφαιρα ή στην εμπειρία που έχουν σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης.

Είναι πολύ μεγαλύτερη η πίεση που έχεις να διαχειριστείς και πρέπει να μείνεις ψύχραιμος. Δεν περιμένω κάποια αλλαγή από τις δύο ομάδες, αλλά θα ήθελα να κάνουμε το step up και να εμφανιστούμε διαφορετικοί στο δεύτερο ματς. Αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να μην μας επηρεάσει ο κόσμος, οι διαιτητές και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags