Facebook Pixel Ντέγιαν Μποντιρόγκα: Ατάκες Μποντιρόγκα για Final Four που δεν θα αρέσουν στον Ολυμπιακό - Αυτό το φαβορί
Μπάσκετ
| 2022-05-16 23:07:00

Ατάκες Μποντιρόγκα για Final Four που δεν θα αρέσουν στον Ολυμπιακό - Αυτό το φαβορί

Sportdog Team
Ατάκες Μποντιρόγκα για Final Four που δεν θα αρέσουν στον Ολυμπιακό - Αυτό το φαβορί

Τις δικές του προβλέψεις ενόψει του Final Four του Βελιγραδίου έκανε ο Σέρβος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκού, μέσω δηλώσεων πριν το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης.

Ντέγιαν Μποντιρόγκα: Συνέντευξη στο Radio Marca, της Ισπανίας, έδωσε ο Σέρβος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, όπου και αναφέρθηκε στο Final Four της Euroleague θέτοντας σαν φαβορί την Μπαρτσελόνα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στον Λούκα Ντόνσιτς.

«Ήξερα ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα γίνει σπουδαίος προπονητής. Έδινε χαρακτήρα στην ομάδα.  «Η Μπαρτσελόνα ήταν πιο συνεπής κατά τη διάρκεια της σεζόν. Έχει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Ρεάλ είχε κάποια σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αυτό τελείωσε. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, οπότε δεν θα είναι εύκολο για καμία».

Για τον Λούκα Ντόνσιτς: «Ακόμα και όταν ήταν μικρός, τον έβλεπαν ως ένα μεγάλο ταλέντο, είναι ένας σπουδαίος παίκτης με εξαιρετικό χαρακτήρα στο γήπεδο. Έχει τα πάντα και βλέπω σπουδαία πράγματα για αυτόν στο μέλλον», είπε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags