Facebook Pixel Fanatik: Απίστευτη πρόκληση Fanatik στη μέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων - "Διπλό γλέντι για τους Τούρκους"
Μπάσκετ
| 2022-05-19 23:43:00

Απίστευτη πρόκληση Fanatik στη μέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων - "Διπλό γλέντι για τους Τούρκους"

Sportdog Team
Απίστευτη πρόκληση Fanatik στη μέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων - "Διπλό γλέντι για τους Τούρκους"

H Εφές κατάφερε και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Euroleague με την τουρκική εφημερίδα να προχωράει σε μια αδιανόητη ενέργεια καθώς μιλάει για "διπλό γλέντι" βάζοντας στην εξίσωση την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Fanatik: Απίστευτη πρόκληση από την τουρκική εφημερίδα καθώς πανηγυρίζοντας τη νίκη της Εφές απέναντι στον Ολυμπιακό έβαλε στην εξίσωση και την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο κάνοντας λόγο για "διπλό γλέντι για τους Τούρκους". 

«Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαϊου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού. Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό διπλό γλέντι στις 19 Μάη», αναφέρει η Fanatik.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags