Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει η πιάτσα" για Ντιλέινι - Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή - Στο... κόλπο δυνατά ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
| 2022-06-08 23:43:00

"Βουίζει η πιάτσα" για Ντιλέινι - Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή - Στο... κόλπο δυνατά ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
"Βουίζει η πιάτσα" για Ντιλέινι - Σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή - Στο... κόλπο δυνατά ο Ολυμπιακός!

Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί και η άριστη σχέση με τον Μπαρτζώκα. Θα μπορέσει ο Έλληνας κόουτς να τον πείσει να συνεργαστούν ξανά και να φορέσει τα ερυθρόλευση; Θα είναι μία κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ρόστερ.

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι το προσεχές καλοκαίρι ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με την Αρμάνι Μιλάνο, μιας και το όνομα του έχει συνδεθεί με τις αποτυχίες της ιταλικής ομάδας την τελευταία διετία, τόσο εντός Ιταλίας, όσο και στην Ευρώπη.

Εξάλλου και το πρωτάθλημα να πάρει φέτος η ομάδα του Μεσίνα, δεν θα οφείλεται στον Αμερικανό γκαρντ μιας και έχει τεθεί νοκ άουτ και έτσι συγκεντρώνεται αρκετό ενδιαφέρον στο που θα συνεχίσει την καριέρα του! 

Το απόλυτο φαβορί ως ενδεχόμενο θα είναι να τον δούμε σε οποιαδήποτε ομάδα της Κίνας, μιας και αυτό προσφέρεται στο 2.00, ενώ στο 4.00 προσφέρεται το να πάει σε μια εκ των Μονακό και Βίρτους Μπολόνια! Τέλος, δεν αποκλείεται να τον δούμε στον Ολυμπιακό, κάτι που δίνει 6.00 με τον Μπαρτζώκα να είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το όνομα του Ντιλέινι στην Ευρώπη, όταν έπαιζε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θαύμα το πρωτάθλημα αλλά... - Δεν έχουν μάθει τόσο χρόνια στον Ολυμπιακό; - Τα αλλάζει όλα ο ΠΑΟ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags