Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από την ΤΣΣΚΑ - Απέκτησε παίκτη που έφυγε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-07-18 10:43:00

Μεγάλη έκπληξη από την ΤΣΣΚΑ: Απέκτησε παίκτη που έφυγε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη από την ΤΣΣΚΑ: Απέκτησε παίκτη που έφυγε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό!

Οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν την απρόσμενη μεταγραφή.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Την απόκτηση του Λιβιό Ζαν Σαρλ ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική ομάδα!

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ, που αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό, ανακοινώθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ρώσοι δεν θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι ένας από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους με μακρά και ένδοξη ιστορία και χαίρομαι που είμαι μέρος της. Και σίγουρα ανυπομονώ για την ερχόμενη σεζόν», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ζαν Σαρλ.

Ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, Εμίλ Ραΐκοβιτς, ανάφερε: «Ο Ζαν Σαρλ έχει εμπειρία και παίξει στην Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό τις δύο τελευταίες σεζόν και στη Βιλερμπάν έναν χρόνο νωρίτερα. Είναι ένας δυναμικός, αθλητικός ψηλός που μπορεί να παίξει στις θέσεις στη ρακέτα. 

Είναι ευέλικτος επιθετικά, καθώς μπορεί γρήγορα να περάσει κάτω από το σκριν και να πηδήξει ψηλά, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χτυπήσει στα ανοιχτά σουτ στο τρίποντο. Ο Σαν Σαρλ είναι ένας πολύ καλός αμυντικός παίκτης που μπορεί να μαρκάρει τους ψηλούς στη ρακέτα και τα γκαρντ στην περιφέρεια. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει καλά στο σύστημά μας και θα γίνει άλλο ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags