Facebook Pixel Euroleague: Φεύγει το "Turkish Airlines" και έρχεται νέα ονοματοδοσία 60 εκατ. ευρώ από τους Άραβες!
Μπάσκετ
| 2022-10-12 13:54:00

Euroleague: Φεύγει το "Turkish Airlines" και έρχεται νέα ονοματοδοσία 60 εκατ. ευρώ από τους Άραβες!

Euroleague: Φεύγει το "Turkish Airlines" και έρχεται νέα ονοματοδοσία 60 εκατ. ευρώ από τους Άραβες!

Οι Άραβες προσφέρουν αστρονομική χορηγία 60 εκατ. ευρώ στην Euroleague για την ονοματοδοσία (σ.σ. αντί για Turkish Airlines δηλαδή), ενώ υπό συζήτηση είναι να διεξαχθεί το Final Four στο Ντουμπάι για μια τριετία!

Η Euroleague ξεκίνησε με κάθε επισημότητα τις επαφές της με επενδυτές στο Ντουμπάι, για την προοπτική επέκτασης της διοργάνωσης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο CEO της διοργάνωσης, Μάρσαλ Γκλίκμαν, δήλωσε ενθουσιασμένος για την πιθανότητα συνεργασίας, τονίζοντας πάντως πως οι επαφές είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας στο Ντουμπάι.

Οι Άραβες προσφέρουν αστρονομική χορηγία 60 εκατ. ευρώ στην Euroleague για την ονοματοδοσία (σ.σ. αντί για Turkish Airlines δηλαδή), ενώ υπό συζήτηση είναι να διεξαχθεί το Final Four στο Ντουμπάι για μια τριετία(!), ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο για συμμετοχή μιας ομάδας από το ΗΑΕ στη διοργάνωση. Στη συνάντηση τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Νίκος Λεπενιώτης και τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ενώ παρών ήταν φυσικά και ο νέος πρόεδρος της Euroleague, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Μετά το πέρας της πρώτης αυτής συνάντησης, ο Μάρσαλ Γκλίκμαν δήλωσε τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμπντουλά Αλ Ναμπούντα, πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Dubai Basketball Club και τους εκπροσώπους της πόλης του Ντουμπάι και της ASM Global για τη φιλοξενία των εκπροσώπων των 13 μετόχων της Euroleague στην καταπληκτική Coca-Cola Arena. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν για να ανταλλάξουμε ιδέες και να αναγνωρίσουμε ευκαιρίες πιθανής συνεργασίας. Φυσικά είμαστε ενθουσιασμένοι για την πιθανότητα να πάει η Euroleague στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ανυπομονούμε για τη συνέχιση των συζητήσεων".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags