Με το διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι να επιφέρει ηρεμία, ο Παναθηναϊκός περιμένει τώρα την επιστροφή του Ουόλτερς στη δράση και την απόκτηση ψηλού στη θέση "4", προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του και να αρχίσει η ομάδα να δουλεύει επιτέλους όλη μαζί, χωρίς προβλήματα και με άπαντες τους παίκτες παρόντες.

Ειδικότερα όσον αφορά στον Νέιτ Ουόλτερς, το πρόβλημα με τη θλάση στον λαγονοψοΐτη τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι ωστόσο που αναμένεται να συμβεί σύντομα. Στο ματς πρωταθλήματος με το Λαύριο στο ΟΑΚΑ δεν θα δώσει το "παρών". Όμως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι έτοιμος και να μπει έστω στην αποστολή, για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άλμπα στο Βερολίνο στην πρώτη "διαβολοβδομάδα" φέτος της Euroleague.

Θέμα και με Λι

Ο Πάρις Λι γύρισε το πόδι του στο πρώτο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα. Στο δεύτερο μέρος, δηλαδή, ο Καμερουνέζος γκαρντ αγωνιζόταν τραυματίας. Μάλιστα στο ίδιο πόδι νιώθει εδώ και καιρό ενοχλήσεις (στα δάκτυλα για την ακρίβεια), αλλά σφίγγει τα δόντια. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ενώ φυσικά είναι και αυτός αμφίβολος για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λαύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο.