Στην επιστροφή του Νέιτ Γουόλτερς ο οποίος αναμένεται να… λύσει τα χέρια των συμπαικτών του στον Παναθηναϊκό αλλά και στην δυναμική της Μακάμπι εντός έδρας, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μπερδεμένη η Μακάμπι αλλά έχει ξεκινήσει καλά, με τρεις νίκες ενώ στο γήπεδό της είναι παραδοσιακά δυνατή. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτη φορά πλήρης, ο Μπέικον θα είναι από την Κυριακή διαθέσιμος. Είναι σημαντική η επιστροφή του Γουόλτερς. Περιμένουν να δώσει αυτά που μπορεί από τον άσο: να δημιουργήσει, να δώσει αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια. Θα ευεργετήσει πολλούς συμπαίκτες του αλλά και τον Ράντονιτς, που θα έχει έναν προπονητή μέσα στο παρκέ. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, θα πρέπει να περιορίσει την επίθεση της Μακάμπι ο Παναθηναϊκός», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι «πράσινοι» ψάχνουν για μια υπέρβαση, καθώς τους λείπει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και αυτό θα ψάξουν στο Τελ Αβίβ.

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον καλό Γκριγκόνις, τον οποίο περιμένει να έχει προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο.

Ακούστε το ηχητικό: