Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα Ευρωλίγκας τον Νέιτ Γουόλτερς, ενώ ο Μπέικον θα κάνει ντεμπούτο με τον Κολοσσό Ρόδου.

«Η Μακάμπι έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν. Προέρχεται από τρεις νίκες στο γήπεδό της και έχουν την στήριξη των οπαδών τους. Θα είναι ένα απαιτητικό ματς. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να σταθούμε με την ίδια ενέργεια που θα παίξουν. Φυσικά να είμαστε καλοί στους αιφνιδιασμούς και την προσπάθεια που θα κάνουν για να "τρέξουν" το γήπεδο», τόνισε ενόψει του ματς ο Ράντονιτς.

Με τον Ματέους Πονίτκα να προσθέτει: «Πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να κερδίσουμε. Η Μακάμπι είναι πολύ καλή στο 1vs1. Είναι μια ταλαντούχα ομάδα. Παίζουν καλύτερα συνέχεια. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ειδικά μέσα στην έδρα τους με τον κόσμο να δίνει τον παλμό. Εμείς δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι μας στα λάθη που θα κάνουμε, αλλά να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Βλέπουν... βαριά ήττα οι μπουκ

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποδόσεις υποτιμούν αρκετά τον Παναθηναϊκό, μιας και οι πράσινοι προσφέρονται στο 4.55, ενώ η Μακάμπι προσφέρεται μόλις στο 1.23! Λες και παίζει δηλαδή με... ομάδα Eurocup. Όπως και να έχει μένει να δούμε τι θα γίνει στο ματς, ενώ το line της διαφοράς έχει τεθεί στους 9.5 πόντους. Κοινώς, οι μπουκ βλέπουν νίκη των Ισραηλινών με διψήφια διαφορά.