Facebook Pixel Μονακό - Ολυμπιακός: Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς: "Είναι μία εκθαμβωτική ομάδα, μόνο έτσι τους κερδίζουμε!"
Μπάσκετ
| 2023-01-10 00:25:00

Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς: "Είναι μία εκθαμβωτική ομάδα, μόνο έτσι τους κερδίζουμε!"

Sportdog Team
Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς: "Είναι μία εκθαμβωτική ομάδα, μόνο έτσι τους κερδίζουμε!"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα της Μονακό με τους Ερυθρόλευκους στο Πριγκιπάτο.

 

Μονακό - Ολυμπιακός: Τα καλύτερα είχε να πει για τον Ολυμπιακό ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Μονακό (10/1, 20:00) με τους Πειραιώτες για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής της ομάδας του Πριγκιπάτου αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού των Eρυθρόλευκων, αποκαλώντας τους εκθαμβωτικό σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στην αναμέτρηση με όλη του την ποιότητα. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά. Στα πρόσφατα παιχνίδια τους κυριαρχούν στο γήπεδο και ορισμένες φορές είναι… εκθαμβωτικοί! Εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας".

Από τη μεριά του, ο Άλφα Ντιαλό ανέφερε:

"Πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να παίρνουμε νίκες. Έτσι, μία αναμέτρηση με τέτοιον αντίπαλο μετράει διπλά. Πιστεύω ότι θα γίνει μία πραγματική μάχη, αλλά ξέρουμε πως να τους αντιμετωπίσουμε".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags