Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" ο Ράντονιτς - Σφαιρόπουλος ή Λάσο για Παναθηναϊκό - Φήμες για Ουοναμέικερ!
Μπάσκετ
| 2023-01-14 23:15:00

"Τελειώνει" ο Ράντονιτς - Σφαιρόπουλος ή Λάσο για Παναθηναϊκό - Φήμες για Ουοναμέικερ!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" ο Ράντονιτς - Σφαιρόπουλος ή Λάσο για Παναθηναϊκό - Φήμες για Ουοναμέικερ!

Ανακοινώσεις από Γιαννακόπουλο, άσχημα νέα για Μήτογλου. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές, έρχεται νέος προπονητής και μεταγραφές. Ποιοι φεύγουν και τα πρώτα ονόματα για την ενίσχυση.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε οριακά χθες την Μακάμπι και θα περίμενε κανείς να προχωρήσουν οι «πράσινοι» στην απομάκρυνση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ για τον Μαυροβούνιο τεχνικό και έγινε μετά το παιχνίδι ακόμη πιο βαρύ καθώς νίκησε μεν, αλλά στο τέλος πήγε να χάσει ένα δικό του ματς.

Ο Ράντονιτς έχει «χάσει» την ομάδα, ο κόσμος δεν τον πιστεύει πλέον, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι προς αυτή την κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το διαζύγιο.

Το δύσκολο πράγμα σε αυτή την περίπτωση είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχό του, καθώς οι επιλογές είναι περιορισμένες. Δύο από τις βασικότερες λύσεις είναι ο Πάμπλο Λάσο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πόσο εύκολο, όμως, είναι να πειστεί ένας από τους δύο να αναλάβει μία τόσο δύσκολη υπόθεση;

Σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Αρη στο ΟΑΚΑ και ο Ράντονιτς αναμένεται να είναι κανονικά στον πάγκο των «πρασίνων». Μετά από αυτό το παιχνίδι, όμως, δεν θα είναι εύκολο να συνεχίσει να έχει τα ηνία στα χέρια του.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά και για παίκτες, την ίδια ώρα, που είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ενεργοποίησης του Άντριου Άντριους.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν έναν κόμπο-γκαρντ να κάνει την διαφορά και τον ψάχνουν στην πλούσια αγορά του ΝΒΑ. Τελευταίως ακούγεται έντονα το όνομα του Μπραντ Ουοναμέικερ, αλλά αυτό, που κάνει τώρα ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι να μαζεύει πληροφορίες για το ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Την τελική απόφαση θα την πάρει είτε ο νέος προπονητής, είτε ο Ντέγιαν Ράντονιτς αν γίνει το θαύμα και παραμείνει. Και επειδή αλλάζουν πολύ γρήγορα τα δεδομένα, δεν αποκλείεται τελικώς να μην πάει να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός, που παράλληλα περιμένει και τις εξελίξεις για τον Ντίνο Μήτογλου. Αυτές θα έρθουν άμεσα, αλλά εκτιμάται ότι ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει την τρέχουσα σεζόν. Πιστεύεται, δηλαδή, ότι η τιμωρία του θα είναι άνω του ενός έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιούχα σε Ράντονιτς, αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος - Φήμες για Νταν και Όγκουστιν, "πόρτα" Καμπάτσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags