Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: Οι Πράσινοι πέτυχαν μια νίκη επί της Ζαλγκίρις με φοβερή ανατροπή, όμως στην "διαβολοβδομάδα" που ακολούθησε στην Euroleague, γνώρισαν ισάριθμες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια.

Μάλιστα, το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους Βάσκους σημαδεύτηκε και από μια άσχημη στιγμή με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος μετά από μια τεχνική ποινή που δέχτηκε, κάθισε στον πάγκο και γύρισε στην εξέδρα, δείχνοντας το μεσαίο του δάχτυλο.

Μετά το ματς ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού απολογήθηκε για αυτή την κίνηση, όμως έδωσε την αφορμή στον Ντονάτας Ουρμπόνας να κάνει λόγο για "απογοητευμένο Μπέικον" και πως την ίδια απογοήτευση νιώθουν και άλλοι παίκτες του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:

«Συζητάμε γι’ αυτή τη χειρονομία που έκανε ο Μπέικον στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά προσωπικά αυτό πιστεύω ότι είναι απολύτως σχετικό και συνδέεται με την απογοήτευση που ίσως αισθάνεται και εκείνος, και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο Λιθουανός δημοσιογράφος.

«Η ομάδα είναι ασταθής, χάνει, η γλώσσα του σώματος δείχνει συνεχώς -όχι… μια φορά το μήνα- ότι υπάρχει ένα ανησυχητικό πρόβλημα», ανέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ μιλώντας στο “Urbonus” podcast.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγραβάνης και Ράντονιτς αποκάλυψαν την... πικρή αλήθεια για Μήτογλου - "Παράθυρο" για την Κίνα!