Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Την άξιζε τη νίκη ο Σερέλης - Ανέστησε Γκριγκόνις - Το τελεσίγραφο σε Μπέικον και το μεγάλο θέμα με Λάσο
Μπάσκετ
| 2023-03-10 23:31:00

Την άξιζε τη νίκη ο Σερέλης - Ανέστησε Γκριγκόνις - Το τελεσίγραφο σε Μπέικον και το μεγάλο θέμα με Λάσο

Την άξιζε τη νίκη ο Σερέλης - Ανέστησε Γκριγκόνις - Το τελεσίγραφο σε Μπέικον και το μεγάλο θέμα με Λάσο

Σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο, ο Χρήστος Σερέλης έχει προσπαθήσει να βάλει κάποιες βασικές αρχές στην ομάδα. Το τελεσίγραφο σε Μπέικον και το μεγάλο θέμα του Sportdog για Παναθηναϊκό - Λάσο. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Αυτή τη νίκη με τον Ερυθρό Αστέρα την άξιζε ο Παναθηναϊκός του Σερέλη. Σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο ο Έλληνας τεχνικός, έχει προσπαθήσει να βάλει κάποιες βασικές αρχές στην ομάδα. Αρχές που, μην μπερδεύεστε, δεν είχε γίνει καν προσπάθεια να μπουν από τον Ράντονιτς. Αλλά μην ξαναπάμε στον Μαυροβούνιο, αποτελεί παρελθόν.

Το Τριφύλλι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια από τα ίδια. Έλλειψη συγκέντρωσης, κακή άμυνα, απίστευτη αστοχία ειδικά από το τρίποντο με μόλις ένα εύστοχο σουτ του Ντέρικ Ουίλιαμς από τα 6.75. Στο δεύτερο μέρος μπορεί αρχικά η εικόνα να μην άλλαξε και οι Σέρβοι να έφτασαν μέχρι και το +16, ωστόσο από τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά η προσπάθεια που έγινε ήταν μεγάλη.

Μπήκαν τα σουτ με μπροστάρη τον Ματ Τόμας, η άμυνα πλέον λειτουργούσε και "έπνιγε" πια τον Ερυθρό Αστέρα. Αποτέλεσμα; Το ροζ φύλλο αγώνα για τους Πράσινους με το τελικό 75-66. Όπως είχαμε επισημάνει και στο προηγούμενο blog μας, ο Χρήστος Σερέλης έχει βάλει στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού την περισσότερη κυκλοφορία, τη γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και το ομαδικό, απέναντι στο ατομικό παιχνίδι. Εδώ είναι που κολλάει και ο Ντουέιν Μπέικον.

Με απόφαση του κόουτς ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έμεινε εκτός 12άδας, σε ένα σαφές μήνυμα προς την πλευρά του. Είτε θα γίνει χρήσιμος μέσα από το σύνολο, είτε η θέση του δεν θα είναι στο παρκέ. Την προηγούμενη φορά γράφαμε ότι ο Σερέλης έχει εκτίμηση στο μπασκετικό ταλέντο του Μπέικον. Και αυτό ισχύει. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό άλλωστε. Όμως άλλο το ταλέντο, κι άλλο η χρησιμότητα. Και ειδικά τελευταία η παρουσία του Μπέικον στο παρκέ, ήταν στην πράξη επιζήμια για το Τριφύλλι.

Τέλος, μία αναφορά για τη μεγάλη επιβεβαίωση στο θέμα του Πάμπλο Λάσο. Η σερβική mozzartsport έκανε αναφορά σε δικό της ρεπορτάζ για τριετή συμφωνία Λάσο - Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας όσα έλεγε από ελληνικές πηγές. Αυτές οι πηγές ήταν αποκλειστικά το ρεπορτάζ μας στο Sportdog, το οποίο έθιγε με ακρίβεια ποια είναι τα σημεία-κλειδιά που φαίνεται να πείθουν τον Ισπανό τεχνικό να πει το πολυπόθητο "ναι" στους Πράσινους.

Υ.Γ. Επιτέλους Παπαγιάννης!

Υ.Γ1. Απίστευτη η αλλαγή του Γκριγκόνις, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, επειδή πολύ απλά βρήκε ένα προπονητή που δεν τον αντιμετώπιζε ως τελευταίο ρολίστα.

Υ.Γ2. Εποχή Μπετσίροβιτς σε ρόλο GM. "Σιδεροκέφαλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Σερέλη με Μπέικον - Φορτσάρει για ΣΕΦ και "βλέπει" μεταγραφή - Δυνατά για Έλληνα άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags