Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το παράδειγμα Μπέικον είναι η απόλυτη επιβράβευση της δουλειάς του Σερέλη!
Μπάσκετ
| 2023-03-17 00:38:00

Το παράδειγμα Μπέικον είναι η απόλυτη επιβράβευση της δουλειάς του Σερέλη!

Το παράδειγμα Μπέικον είναι η απόλυτη επιβράβευση της δουλειάς του Σερέλη!

Το "μπράβο" στον Σερέλη δεν αξίζει επειδή άφησε τον Μπέικον εκτός με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά γιατί τον "κέρδισε" με ΠΑΟΚ και Βιλερμπάν. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Basket League, στο Sportdog γράφαμε για τον Ντουέιν Μπέικον τα εξής:

"Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ντουέιν Μπέικον επέστρεψε στην αποστολή και στη δράση του παρκέ και παρά την ήττα στο Παλατάκι, ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Το σημαντικότερο δεν ήταν ότι πέτυχε 16 πόντους με 4/8 τρίποντα και 2/4 δίποντα, αλλά το γεγονός ότι έδειξε μετά από καιρό διάθεση στην άμυνα, έχοντας ένα μπλοκ και ένα κλέψιμο, ενώ ήταν και πιο ομαδικός με 4 ασίστΣε πρώτη φάση, φαίνεται ότι ο κόουτς Σερέλης κέρδισε το "στοίχημα" με Μπέικον. Ταυτόχρονα και ο ίδιος ο Αμερικανός έδωσε απαντήσεις με την εικόνα του, κάτι που έτσι κι αλλιώς πάντως έπρεπε να κάνει ως επαγγελματίας".

Ακόμα περισσότερο στη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στη Βιλερμπάν για την Euroleague με 86-82, ο Μπέικον απέδειξε με την παρουσία του ότι συνιστά το καλύτερο παράδειγμα και την απόλυτη επιβράβευση, της δουλειάς που έχει γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τον Χρήστο Σερέλη και το επιτελείο του.

Δεν έχουν σημασία οι πόντοι ή όσα έκανε στο παρκέ του Αστρομπάλ ο Αμερικανός. Πολύ απλά γιατί ποτέ πρόβλημα δεν ήταν το ταλέντο του ή όσα φοβερά μπορεί να κάνει με την μπάλα στα χέρια. Το ζήτημα μαζί του ήταν να μάθει να λειτουργεί σε πλαίσια ομάδας. Να πέφτει στο έδαφος για μια κατοχή, να παλεύει για ένα κλέψιμο, να παίζει για τους συμπαίκτες του και όχι για τον εαυτό του.

Το "μπράβο" στον Σερέλη δεν αξίζει επειδή τον άφησε εκτός με τον Ερυθρό Αστέρα. Το αξίζει διότι αμέσως μετά είδε τον Μπέικον να είναι ο καλύτερος του Παναθηναϊκού σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, βγάζοντας απαράμιλλη διάθεση και δείχνοντας την εικόνα που θα έπρεπε (εξ αρχής η αλήθεια είναι) να είχε.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags