Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πάμπλο Λάσο: Ραγδαίες εξελίξεις με Λάσο - Περιπλέκει τα πράγματα ο... Ντόντσιτς - Τότε στον "πράσινο" πάγκο ο Ισπανός;
Μπάσκετ
| 2023-04-02 13:48:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Λάσο - Περιπλέκει τα πράγματα ο... Ντόντσιτς - Τότε στον "πράσινο" πάγκο ο Ισπανός;

Sportdog Team

Νεότερες εξελίξεις για το μέλλον του Πάμπλο Λάσο, που ενδιαφέρει άμεσα και τον Παναθηναϊκό. Η επιθυμία του Λούκα Ντόντσιτς και το NBA.

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Πάμπλο Λάσο ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας, καθώς ο Λούκα Ντόντσιτς τον θέλει προπονητή στους Ντάλας Μάβερικς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την ιβηρική χερσόνησο, ο Σλοβένος σταρ των "Μαβς" έχει κάνει πρόταση προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, να πάρει στην τεχνική ηγεσία τον Λάσο, με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή θητεία τους στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν αυτός που ανέδειξε τον Ντόντσιτς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στα 16 του χρόνια και ο Λούκα τον έχει σε τεράστια εκτίμηση, παρότι οι προτεραιότητες του 55χρονου κόουτς φαίνονται να είναι άλλες.

Κι αυτό γιατί τα ισπανικά Μέσα τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα για την πρόσληψη του Λάσο, σημειώνοντας ότι υπάρχουν συζητήσεις με τους Πράσινους από τον Φλεβάρη, ωστόσο ο Ισπανός απάντησε τότε αρνητικά, λέγοντας ότι θέλει να αναλάβει από το καλοκαίρι με δικό του ρόστερ και τεχνικό επιτελείο.

Για τον Λάσο ενδιαφέρονται επίσης Μπάγερν Μονάχου και Εφές Αναντολού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Εργκίν Αταμάν από τους Τούρκους, ενώ δημοσιεύματα βάζουν στην εξίσωση και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που πάντως ακολουθεί με ελάχιστες πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος - Του… κόβει το NBA για τον ΠΑΟ - Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags