Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (87-79) στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρωτιά στην κανονική περίοδο της φετινής Ευρωλίγκας. Αυτό, θα μπορούν να το κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια, στο ΣΕΦ. Από την πλευρά τους, οι Βάσκοι διέλυσαν 120-100 τη Βιλερμπάν και παρέμειναν στην 8η θέση.

Πάντως, ανεξάρτητα από το εάν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση ή όχι οι μπουκ έχουν ξεκάθαρη άποψη για τα φαβορί της διοργάνωσης.

Τι λένε οι μπουκ

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά φέτος έχει καταφέρει να είναι με... διαφορά το πρώτο φαβορί, μιας και οι αποδόσεις έχουν κατρακυλήσει. Οι ερυθρόλευκοι στην αρχή της χρονιάς ήταν το 5ο φαβορί της διοργάνωσης πίσω από ομάδες όπως η Ρεάλ, η Εφές και η Μπαρτσελόνα, ωστόσο πλέον είναι το απόλυτο φαβορί, μιας και προσφέρονται στο 3.50 για να κατακτήσουν τη διοργάνωση, στη χαμηλότερη απόδοση που έχουν δοθεί ποτέ σε τέτοια φάση. Από εκεί και πέρα την πρώτη τετράδα συμπληρώνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο 3.70 και στο 4.00 αντίστοιχα!