Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκλεισε στο ΟΑΚΑ μια χρονιά που δεν πρέπει να ξανάρθει ποτέ - Άλλος ΠΑΟ του χρόνου - Για το... θαύμα στους τελικούς! (vid)
Μπάσκετ
| 2023-04-07 23:57:00

Έκλεισε στο ΟΑΚΑ μια χρονιά που δεν πρέπει να ξανάρθει ποτέ - Άλλος ΠΑΟ του χρόνου - Για το... θαύμα στους τελικούς! (vid)

Ο αγώνας με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ ήταν ο τελευταίος ευρωπαϊκός με το κλειστό όπως το ξέρουμε σήμερα. Την επόμενη φορά που θα δούμε παιχνίδι της Euroleague στο Μαρούσι, το Ολυμπιακό Στάδιο θα έχει χρώμα καταπράσινο και εικόνα που ονειρεύονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ματς με την Άλμπα έμοιαζε δύσκολο στο τέλος να χαθεί. Η ήττα όμως στο ΟΑΚΑ τελικά ήρθε, για να επισφραγίσει τη χειρότερη χρονιά του Παναθηναϊκού στην ιστορία του στην Euroleague. Μια χρονιά που για να μην ξανάρθει δεν αρκούν μόνο λόγια, αλλά πράξεις. Από αυτές που η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει του χρόνου. Τόσο με την επιλογή του επόμενου προπονητή, όσο φυσικά και με των παικτών που θα στελεχώσουν το νέο ρόστερ.

Οι Πράσινοι είναι ένα σύνολο που το ημερολόγιο δείχνει 7 Απριλίου, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζουν με ομάδα Αυγούστου. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί, από τη στιγμή που το Τριφύλλι απέκτησε ουσιαστικά προπονητή όταν ανέλαβε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν πριν ένα περιφερόμενος τύπος στον πάγκο, σαν δημόσιος υπάλληλος, που ερχόταν, δεν προσπαθούσε, έχανε και σαν να μην συνέβαινε τίποτα πήγαινε στην επόμενη μέρα. Και στην επόμενη και στην επόμενη, μέχρι να φτάσει ο Παναθηναϊκός στα γνωστά φετινά... τάρταρα.

Όσο παιχνίδια απομένουν από τώρα μέχρι τους τελικούς της Basket League, είναι ουσιαστικά η προετοιμασία του Εξάστερου για το μεγάλο στόχο. Και μεγάλος στόχος αυτή τη στιγμή δεν είναι το σχεδόν θαύμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά το να παρουσιαστεί εκεί η ομάδα ανταγωνιστική. Να παλέψει με ό,τι έχει και δεν έχει το τίτλο, φτάνοντας τη σειρά -ει δυνατόν- να κριθεί σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ.

Πάντως, αυτό το βράδυ στο ΟΑΚΑ συνέβη και κάτι άλλο που λίγοι το συνειδητοποίησαν. Ο αγώνας με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ ήταν ο τελευταίος ευρωπαϊκός με το κλειστό όπως το ξέρουμε σήμερα. Την επόμενη φορά που θα δούμε παιχνίδι της Euroleague στο Μαρούσι, το Ολυμπιακό Στάδιο θα έχει χρώμα καταπράσινο και εικόνα που ονειρεύονται οι φίλοι της ομάδας. Και το όνειρο αυτό θα γίνει πραγματικότητα, με την οριστική πια παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα είναι αλλιώς, με άλλο γήπεδο και εντελώς διαφορετικούς στόχους. Στόχους αντάξιους του μεγέθους του.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε αυτόν τον ΠΑΟ - Έτσι αυξάνεται το μπάτζετ, ομάδα για κούπα Ευρωλίγκας - Η πρώτη μεταγραφή! (Vid)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags