Facebook Pixel Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Έκανε λάθος ο Ράντονιτς που πήγε στον Παναθηναϊκό!" (vid)
Μπάσκετ
| 2023-04-11 17:35:00

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: "Έκανε λάθος ο Ράντονιτς που πήγε στον Παναθηναϊκό!" (vid)

Sportdog Team

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του TV Prva και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της ομάδας στην Euroleague, καθώς και για την απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς πέρσι το καλοκαίρι να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό.

"Είπαμε ως Ερυθρός Αστέρας ότι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο Top-8. Ενεργήσαμε ρεαλιστικά, δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Ενεργήσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Πέρσι κάναμε το triple-crown (σ.σ. Αδριατική Λίγκα, πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας) και καταλήξαμε να χρωστάμε πέντε μισθούς σε παίκτες και προπονητές στο τέλος της χρονιάς. 

Έπρεπε να πληρώσουμε κάποιες από τις υποχρεώσεις μας, αυτό δεν μειώνει την ευγνωμοσύνη μας στην κρατική βοήθεια. Στήσαμε μία ομάδα, αλλά μέσα στη σεζόν αλλάξαμε προπονητή, φέραμε τον Βιλντόσα και τον Καμπάσο.

Αν είχαμε τους πόρους ίσως να έμεναν οι Νίκολα Κάλινιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όστιν Χόλινις, Νέιτ Oυόλτερς, ίσως και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος προφανώς έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags