Στον Ολυμπιακό θα παραμείνει -όπως αναμενόταν- ο Τόμας Γουόκαπ, καθώς η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, οι Πειραιώτες "έκλεισαν" το σπουδαίο deal και με τον 30χρονο Γουόκαπ, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα ακόμα χρόνια στο λιμάνι!

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο συμβόλαιο του Γουόκαπ έληγε το 2024, καθώς το 2021 είχε υπογράψει τριετές και με τις νέες υπογραφές, θα μείνει κάτοικος Πειραιά μέχρι το 2027!

Η ανακοίνωση της επέκτασης έγινε γνωστή μέσω ενός... ιδιαίτερου βίντεο, από την ώρα που ο Αμερικανός άσος βάζει τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Γουόκαπ μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2021 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, συναντήθηκε με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισημοποίησαν την παραμονή του στο Λιμάνι για ακόμα τέσσερα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματ" Αγγελόπουλων με δύο Έλληνες - Υπογράφει και το "πολυεργαλείο" - Αυτά δίνουν στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)