Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εργκίν Αταμάν: Πρώτη φορά μετά τον Ζοτς το συμβόλαιο Αταμάν - Νέοι… Μίσιτς, Λάρκιν και δύο Έλληνες - Αγωνία για Μπέικον!
Μπάσκετ
| 2023-04-21 10:00:00

Πρώτη φορά μετά τον Ζοτς το συμβόλαιο Αταμάν - Νέοι… Μίσιτς, Λάρκιν και δύο Έλληνες - Αγωνία για Μπέικον!

Η συνάντηση με Ραζνάτοβιτς και οι πρώτες αλλαγές στο ρόστερ. Το Sportdog αναλύει γιατί στο πρότζεκτ που θέλει να εφαρμόσει από του χρόνου το Τριφύλλι, ο Τούρκος προπονητής είναι ο ιδανικός για τον πιο δύσκολο πάγκο της Ευρώπης, αυτόν του Εξάστερου.

Ο Παναθηναϊκός όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το Sportdog, βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιλογή του επόμενου προπονητή του. Για την ακρίβεια βρίσκεται στο τελικό... εκατοστάρι, με τον Εργκίν Αταμάν να φαντάζει το απόλυτο και ξεκάθαρο φαβορί για τον Πράσινο πάγκο. Αν διαβάσει κανείς άλλωστε προσεκτικά τη συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική εφημερίδα, ήταν σαν να επιβεβαίωσε ότι εκείνος είναι που θα ηγηθεί της επόμενης ημέρας στον Εξάστερο. Μίας ημέρας, για την οποία οι βλέψεις τόσο του κλαμπ όσο και του κόσμου, κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές.

Σήμερα, Παρασκευή (21/4) αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Τούρκου τεχνικού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προκειμένου να γίνει μία από τις τελευταίες (αν όχι η τελευταία) κουβέντες, προτού οι δύο πλευρές δώσουν οριστικά τα χέρια. Όλες οι πληροφορίες συνηγορούν, στο ότι ο Αταμάν θα κλείσει στον Παναθηναϊκό με τριετές συμβόλαιο, το οποίο σε αντίθεση με το τι συνέβη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή, δεν πρόκειται να διακοπεί πριν την ολοκλήρωσή του. Και αυτό το λέμε έτσι καθαρά, διότι στο σύλλογο πιστεύουν πως ο Εργκίν Αταμάν είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν για την ομάδα!

Πάμε τώρα στο ρόστερ. Το να μιλήσουμε προχωρημένα για παίκτες είναι κάπως πρόωρο. Όχι για όλους τους παίκτες βέβαια, μιας και υπάρχουν περιπτώσεις όπως του Βιλντόζα που έχει ήδη κλείσει. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένα δεδομένα που, από τώρα κιόλας, μπορούμε να συζητήσουμε. Για παράδειγμα ιδανικά ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να πάει στην περιφέρεια με βαριά του "όπλα" τον Βιλντόζα και τον Καμπάτσο, συμπληρώνοντας τις θέσεις στο "1", "2" με παιδιά όπως ο Μήτρου-Λονγκ (έχοντας πια ελληνικό διαβατήριο), ο Γκριγκόνις και ο Τόμας (ενδεχομένως κι ένας από τους δύο αν όχι μαζί), καθώς κι έναν ακόμη Έλληνα με φαβορί των Μωραΐτη. 

Βλέπουμε, δηλαδή, ότι στο Τριφύλλι ονειρεύονται μια ομάδα με πολύ μεγάλη δύναμη στα γκαρντ, με έφεση στο ατομικό ταλέντο των παικτών, όπως συνέβη και στην Εφές αντίστοιχα εκεί με τους Μίτσιτς, Λάρκιν. Γι' αυτό ο Εργκίν Αταμάν είναι στην ουσία η καλύτερη επιλογή για την επόμενη ημέρα των Πράσινων!

Επίσης, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα αποφασίσει ο Αταμάν με την περίπτωση του Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έχει κλειστό διετές συμβόλαιο, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα να το διακόψει ενόψει της νέας σεζόν. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπέικον είχε φτάσει κοντά στην Εφές, πριν οι Τούρκοι υπογράψουν εν τέλει τον Κλάιμπερν, με τον Εργκίν Αταμάν να παίρνει τότε την απόφαση να μην προχωρήσει τη μεταγραφή του πρώην άσου της Μονακό. Τι θα επιλέξει αυτή τη φορά μαζί του στον Παναθηναϊκό;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το μπάσκετ για Παππά - Αυτός θα είναι ο νέος του ρόλος με Αταμάν στον ΠΑΟ - Απόφαση Γιαννακόπουλου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags