Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διπλό... χτύπημα Γιαννακόπουλου με Μίσκο και Octagon - Έτσι φέρνει Καμπάτσο-Βιλντόζα, έκλεισε κι Έλληνας!
Μπάσκετ
| 2023-04-22 19:05:00

Διπλό... χτύπημα Γιαννακόπουλου με Μίσκο και Octagon - Έτσι φέρνει Καμπάτσο-Βιλντόζα, έκλεισε κι Έλληνας!

Πώς οι Πράσινοι ετοιμάζονται να χτυπήσουν μεταγραφικά το καλοκαίρι. Γιατί δεν υπάρχει αποκλειστικότητα με τον Ραζνάτοβιτς που έκλεισε τη συμφωνία με τον Αταμάν, η συνεργασία με μεγάλο μανατζερικό γραφείο και οι πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Sportdog, στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν ιδανικά του χρόνου να πάνε στην περιφέρεια με βαριά τους "όπλα" τον Βιλντόζα (που έχει ήδη κλείσει) και τον Καμπάτσο, συμπληρώνοντας τις θέσεις στο "1", "2" με παιδιά όπως ο Μήτρου-Λονγκ (έχοντας πια ελληνικό διαβατήριο), ο Γκριγκόνις, ο Τόμας (ενδεχομένως κι ένας από τους δύο αν όχι μαζί) και ένας ακόμη Έλληνας με φαβορί των Μωραΐτη.

Βλέπουμε, δηλαδή, ότι στο Τριφύλλι ονειρεύονται μια ομάδα με πολύ μεγάλη δύναμη στα γκαρντ, με έφεση στο ατομικό ταλέντο των παικτών, όπως συνέβη και στην Εφές χαρακτηριστικά με τους Μίτσιτς, Λάρκιν αντίστοιχα εκεί. Γι' αυτό ο Εργκίν Αταμάν είναι στην ουσία η καλύτερη επιλογή για την επόμενη ημέρα των Πράσινων.

Πάμε τώρα λίγο στο πως κινείται μανατζερικά ο Εξάστερος. Δύο είναι οι παίκτες που φέρεται να έχει "κλειδώσει" από τώρα η ομάδα για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο. Ταυτόχρονα, ο έτερος μεγάλος στόχος στα γκαρντ ακούει στο όνομα Φακούντο Καμπάτσο. Τι κοινό έχουν λοιπόν οι τρεις τους; Ότι εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο, την Octagon. Όταν ο Παναθηναϊκός έτρεχε το σχεδιασμό του, υπήρξαν κάποιες σκόρπιες φωνές που υποστήριζαν λανθασμένα (αν όχι στρατευμένα), πως ο Εξάστερος θα δούλευε σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα με το παραπάνω μανατζερικό γραφείο. Φυσικά ποτέ στην πράξη δεν ίσχυε αυτό, με τις εξελίξεις στην υπόθεση Αταμάν να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, το deal του κλαμπ με τον Αταμάν έχει γίνει μέσω του Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο ίδιος ατζέντης, δηλαδή, με τον οποίο το Τριφύλλι θα καθίσει (μεταξύ άλλων) μετά το φινάλε της σεζόν στο τραπέζι τόσο για το μέλλον του Ντουέιν Μπέικον, όσο και για την προοπτική επιστροφής στο ΟΑΚΑ του Ιωάννη Παπαπέτρου. Κι εδώ είναι σημαντικό να αναδείξουμε κάτι ακόμα. Τις πολύ καλές σχέσεις Μίσκο Ραζνάτοβιτς - Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τις οποίες και ο ίδιος ο Σέρβος μεγαλοατζέντης επιβεβαίωσε μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή του στο SDNA.

Η περσινή υπόθεση με τον Ράντονιτς δεν θα μπορούσε να αλλάξει τις σχέσεις Παναθηναϊκού - Ραζνάτοβιτς. Διότι πολύ απλά, στην περίπτωση του Μαυροβούνιου δεν υπήρξε κάποιας μορφής ατιμία. Ούτε δηλαδή ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να ανέχεται έναν ανεπαρκή άνθρωπο στον πάγκο του, ούτε ο Μίσκο θα άφηνε τον πελάτη του με κλειστό διετές συμβόλαιο, να φύγει χωρίς αποζημίωση. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την επιλογή Πεδουλάκη να δώσει τα "κλειδιά" για δύο χρόνια στον Ράντονιτς. Και όπως συμβαίνει πάντα με τα μοιραία λάθη, στο τέλος πληρώνονται. Και μάλιστα ακριβά...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίστα Ραζνάτοβιτς με 4 κορυφαία ονόματα σε Αταμάν - Εξωπραγματικό 48,6% στο τρίποντο - Ο όρος για Μπέικον
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags