Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διπλό deal ΠΑΟ -Ραζνάτοβιτς - Αταμάν και "δώρο" σουτερ από Εφές - Υπέρβαση για αστέρι της Euroleague!
Μπάσκετ
| 2023-04-21 20:24:00

Διπλό deal ΠΑΟ -Ραζνάτοβιτς - Αταμάν και "δώρο" σουτερ από Εφές - Υπέρβαση για αστέρι της Euroleague!

του Pick n' Scroll

Η σίγουρη μεταγραφή από Τουρκία και το plan-b για αντι-Καμπάτσο. Ο Τούρκος προπονητής είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού και ο μάνατζέρ του αναμένεται να κλείσει μαζί κι έναν πολύ καλό παίκτη από την Εφές. Ποιοι είναι οι άλλοι στόχοι του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στα πλέι-οφ κόντρα στον Κολοσσό, αλλά το μυαλό του περισσότερο είναι στον Εργκίν Αταμάν και γενικότερα στην επόμενη χρονιά. Η άφιξη του ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στην Αθήνα φουντώνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία, αν και πολύ δύσκολα ο Τούρκος προπονητής δεν θα είναι την επόμενη χρονιά στο τιμόνι του εξάστερου, αφού υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για διετές συμβόλαιο.

Ο Ραζνάτοβιτς, όμως, δεν έχει μόνο τον Αταμάν, εκπροσωπεί και πολλούς ποιοτικούς παίκτες, κάποιους από τους οποίους θα προτείνει στον Παναθηναϊκό. Πιθανότατα ένας από αυτούς να είναι ο Ροντρίγκ Μπομπουά (μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις του στο βίντεο κάτω από τον τίτλο), τον οποίο έχει ο Αταμάν στην Εφές εδώ και χρόνια. Είναι 34 ετών, αλλά η κλάση του παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και πάνω από όλα έχει χαρακτηριστικά, που δεν είναι εύκολο να βρεις. Όπως το «καυτό» του σουτ, η εμπειρία του από μεγάλα παιχνίδια, οι παραστάσεις, που έχει από το ΝΒΑ.

Αλλωστε ακούγεται εντόνως ότι ο Αταμάν θα φέρει μαζί του στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον έναν παίκτη από την Εφές.

Μπορεί, πάντως, αυτός να είναι ο Ελάιζα Μπράιαντ. Αλλά τον Μπράιαντ δεν τον εκπροσωπεί ο Ραζνάτοβιτς. Κάτι, πάντως, που δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αυτό, που χρειάζονται, είναι παίκτες για να τους ανεβάσουν επίπεδο. Το ποιος ατζέντης τους εκπροσωπεί δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο Φακούντο Καμπάτσο, πάντως, παραμένει ο πρώτος στόχος του «τριφυλλιού» και γίνεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε στο τέλος να μπορέσει να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ. Ο Αργεντίνος δεν βιάζεται να πάρει απόφαση καθώς μάλιστα κι άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας τον έχουν στο στόχαστρό τους. Ξέρει άριστα ο ίδιος ότι είναι νο1 σε ζήτηση και επομένως θα ζυγίσει καλά όλα τα δεδομένα και έπειτα θα πάρει την απόφασή του.

Αν δεν μπορέσει να πάρει τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός, θα πάει στις λίγες επόμενες λύσεις, που υπάρχουν, στον Τόμπσον, δηλαδή, της Μπασκόνια, στον Νέιπιρ της Αρμάνι καθώς και -αν είναι εφικτό- στον Εξουμ, που κάνει εκπληκτική χρονιά στην Παρτίζαν, στα χέρια του Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη φορά μετά τον Ζοτς το συμβόλαιο Αταμάν - Νέοι… Μίσιτς, Λάρκιν και δύο Έλληνες - Αγωνία για Μπέικον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags