Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επίθεση του Ραζνάτοβιτς σε κορυφαίο άσο του Παναθηναϊκού!
Μπάσκετ
| 2023-04-27 17:00:00

Επίθεση του Ραζνάτοβιτς σε κορυφαίο άσο του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Επίθεση του Ραζνάτοβιτς σε κορυφαίο άσο του Παναθηναϊκού!

Ο διάσημος Σέρβος ατζέντης δεν... μάσησε τα λόγια του και άσκησε σκληρή κριτική σε άσο του Τριφυλλιού για τη συμπεριφορά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παναθηναϊκός: Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε με "σκληρά" λόγια για τον Μάριους Γκριγκόνις και την κόντρα του Λιθουανού άσου με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζνάτοβιτς στο «Basketnews:

«Υπάρχει ένα πράγμα που θέλω να θίξω. Την περασμένη εβδομάδα έκανα μια δήλωση στα ελληνικά ΜΜΕ για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, λέγοντας ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε σκληρούς παίκτες, αλλά υπέγραψαν δύο soft Λιθουανούς, τον Γκριγκόνις και τον Γκουντάιτις», ανέφερε αρχικά ο 56χρονος μάνατζερ.

«Πρώτον, ο Ράντονιτς θα ήθελε να έχει παίκτες όπως ο Λάζιτς, ο Λαζάρεβιτς και ο Κάλινιτς. Αυτοί οι δύο που πήραν είναι πολύ soft σε σύγκριση με εκείνος. Αλλά είπα άσχημα λόγια επίτηδες, για να στείλω το μήνυμα στον Γκριγκόνις. Είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό, αλλά ο προπονητής έφυγε. Μετά από ένα μήνα λες δημόσια ότι δεν είχαν προπονητή; Γιατί το κάνεις; Τι αποκομίζεις από αυτό; Τίποτα. Απλώς κάνεις ζημιά σε αυτόν τον προπονητή», τόνισε.

«Πιστεύω ότι όλοι μας, προπονητές, ατζέντηδες και παίκτες, πρέπει κατά κάποιο τρόπο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Ήθελα να το κάνω επίτηδες για να ξέρει αυτός ο τύπος (σ.σ. Γκριγκόνις) ότι μπορείς να πάρεις εκδίκηση αν μιλήσεις γι’ αυτόν χωρίς λόγο», υποστήριξε ο Ραζνάτοβιτς.

«Τώρα, σε όλη την Ευρώπη, ο μεγαλύτερος ατζέντης είπε ότι είσαι soft. Για το αν είσαι soft ή όχι, κανείς δεν νοιάζεται. Το είπε ο ατζέντης. Όπως αυτό που έγινε με τον προπονητή. Δεν λέω αν έχει δίκιο ή όχι. Αλλά ένα μήνα μετά την αποχώρηση του προπονητή, μην τον κατακρίνεις έτσι. Ειδικά αν πραγματικά δεν βελτίωσες τα στατιστικά σου μετά την αποχώρηση του προπονητή και δεν έκανες κάτι θεαματικό», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Συνεδριάζει το ΟΑΚΑ για την παραχώρηση στον Παναθηναϊκό - Μπαίνουν οι υπογραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags