Facebook Pixel Ντουέιν Μπέικον: "Κεραυνοί" Μπέικον: "Γι’ αυτό έδειρα τον Μαντζούκα - Έβαλαν σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου, το ίδιο με Λι και Ουίλιαμς"!
Μπάσκετ
| 2023-04-30 15:07:00

"Κεραυνοί" Μπέικον: "Γι’ αυτό έδειρα τον Μαντζούκα - Έβαλαν σεκιούριτι έξω από το σπίτι μου, το ίδιο με Λι και Ουίλιαμς"!

Sportdog Team

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε την δική του οπτική γωνία στα όσα έγιναν και τον οδήγησαν στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός παρουσιάστηκε σε live που έκανε στο instagram ο Ντουέιν Μπέικον, αναφορικά με την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και όσα οδήγησαν σε αυτή.

Ο Αμερικανός άσος παραδέχτηκε αρχικά ότι χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα, επειδή τον προκάλεσε, αρνήθηκε το ξενύχτι με τον Μάικ Τζέιμς μετά το Μονακό-Παναθηναϊκός, παρότι ο σταρ των Μονεγάσκων τιμωρήθηκε, ενώ ανέφερε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βάλει σεκιούριτι έξω από το σπίτι του για να αποφευχθούν τα νυχτοπερπατήματα, κάτι που έκανε και για τους Πάρις Λι και Ντέρικ Ουίλιαμς.

«Έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέικον, παραδεχόμενος πως χτύπησε συμπαίκτη του και πρόσθεσε:

«Είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου. Πείτε στους Έλληνες δημοσιογράφους να το γράψουν αυτό».

Όσο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Αμερικανός έγραψε στο live του στο instagram:

«Έβαλαν τέσσερις security έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν security έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Ουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συμφωνία Αταμάν-Γιαννακόπουλου για τις μεταγραφές - Ο πρώτος που φέρνει από Εφές, "οκ" για Σερέλη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags