Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πόλεμος" ΠΑΟ με Μπέικον: "Ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες και βιαιοπραγίες" - Σεκιούριτι για να μην τον δείρουν!
Μπάσκετ
| 2023-04-30 16:00:00

"Πόλεμος" ΠΑΟ με Μπέικον: "Ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες και βιαιοπραγίες" - Σεκιούριτι για να μην τον δείρουν!

Sportdog Team
"Πόλεμος" ΠΑΟ με Μπέικον: "Ξενύχτια, αλκοόλ, ουσίες και βιαιοπραγίες" - Σεκιούριτι για να μην τον δείρουν!

Μαίνεται η κόντρα Παναθηναϊκού-Μπέικον, καθώς μετά τα όσα είπε σε live του στο instagram ο Αμερικανός φόργουορντ, ήρθε η άμεση απάντηση από το Τριφύλλι.

Χαμός ανάμεσα σε Ντουέιν Μπέικον και Παναθηναϊκό! Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε νωρίτερα στο instagram στον λόγο που χτύπησε τον Λευτέρη Μαντζούκα, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βάλει σεκιούριτι έξω από το σπίτι του για να αποτρέψει τα νυχτοπερπατήματά του.

Στα παραπάνω έδωσαν απάντηση οι Πράσινοι, οι οποίοι ξεκαθάρισαν το τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας ότι ο Μπέικον δεν σεβάστηκε ποτέ τον Παναθηναϊκό με την συμπεριφορά του.

Όσο για τους τέσσερις σεκιούριτι, που ανέφερε ο Αμερικανός, από τις τάξεις του Τριφυλλιού απάντησαν πως πράγματι 1-2 φορές υπήρξαν άνθρωποι έξω από το σπίτι του για να τον προστατεύσουν μετά από όσα είχε διαπράξει στη νυχτερινή Αθήνα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τον ίδιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για μήνες προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε τον ίδιο αλλά και τη φήμη της ομάδας από όσα ανήκουστα συνέβαιναν. Δυστυχώς, όμως, αναγκαστήκαμε να λύσουμε τη συνεργασία μας με έναν άνθρωπο που δε σεβάστηκε ποτέ την ομάδα, τους κανόνες και τα αποδυτήριά της.

Σε μια ομάδα υπάρχουν εσωτερικοί κανονισμοί για ξενυχτια, κατανάλωση αλκοόλ, ουσιών, ωράρια, συμπεριφορές, βιαιοπραγίες και όλα όσα αφορούν την καθημερινότητά της. Στον Παναθηναϊκό και στις αξίες του δεν χώρα κανείς που δεν τα σέβεται.

Κλείνοντας, ακόμη και αυτή τη στιγμή, δεν θα μπούμε σε αναλυτικές λεπτομέρειες από σεβασμό σε οποιονδήποτε έχει περάσει από την οικογένεια του Συλλόγου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συμφωνία Αταμάν-Γιαννακόπουλου για τις μεταγραφές - Ο πρώτος που φέρνει από Εφές, "οκ" για Σερέλη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags